Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti csajok! Előfordult már, hogy fiatalabb (20-25 éves) srácot kívántatok meg? Vagy csak én vagyok fura?
nem vagyok nő, de siman előfordulhat.
pont ugy mint nalunk pasiknal:
ha formás igényes 30-40 es nőt pillantunk meg, simán eljatszunk a gondolattal, hogy hmmm..:P
Normális dolog ha van ilyen nalatok is.
24/F
Szerintem normális, habár én pasi vagyok, de sok lány megy a kinézetre, főleg ha szexről van szó. Engem csak az "értelmi szint" ijeszt el sokszor, amikor beszélgetek egy nálam 10 évvel fiatalabbal és rájövök, hogy olyan sík mint a föld.
Ez lánynál lehet aranyos, pasiknál ahol nem éppen a tudatlanság a szexi, már nem.
Aki tapasztalatokkal rendelkezik az ne tartse magába :D
Priviben is aki szégyenlős
Szerény véleményem szerint azok mág igencsak "be vannak érve"!!! Tapasztalat mondja belőlem :D
Bár a korosztályomban már nem igen találok olyan férfit akinek 100%-s a szerszáma és tüzes legyen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!