Előfordult már valakivel, hogy a nagy babprojekt miatt már nem is kívántátok a szexet?
Ez így van. A szexnek örömnek kéne lennie, nem spenótnak. Muszály.
Talán próbáljatok meg randizni előtte. Nekünk bevált!
Egy kis séta, vacsi, andalgás a parkban, otthon egy korty pezsgő...
másfél évig próbálkoztunk. Három ilyen alkalom ovulálció körül (a férjem nem tudta, hogy ovulálok. Teljesítménykényszer+vizsgadrukk+baba utáni vágy= malmozás az ágyban) Teherbe estem.
Ami a szörnyű, hogy három hónapig megjött terhesen, így eléggé letörtem. De annál nagyobb volt a meglepi (kb 10 cm-es)
OO persze.mennyi ideje probalkoztok?
Nekunk a stumulalt ciklusok tettek be,na ott aztan minden volt csak nem elvezes.
Teljesen megértelek.
Mi lassan 5 éve küzdünk és nem 1x volt ilyen érzés bennem.
De az volt benne a rossz, hogy egyébként kívántam a párom, de mikor tudtam, hogy na most van idő, akkor elvágták nálam az ingert a szexre.
3. mintha félig én írtam volna... A lombik sem egy leányálom, nekem is volt 2.
De nekem sajnos spontán ciklusban is volt olyan, hogy összeszorított foggal szeretkeztem az ovulációs fájdalom miatt:(
Ma lesz?
Akkor sok sikert hozzá.
Biztos sikerülni fog. Azt a "kis" hasfájást meg el fogod felejteni.
Majd írj, mi volt/lett.
Túl vagyok, itthon vagyok, pihenek. :) A hasam az továbbra is fáj, de kibírom! A beavatkozás egyáltalán nem fájt, nem volt rossz, szinte meg sem éreztem, sokkal rosszabbra számítottam!
Optimista vagyok, tele reményekkel! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!