Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 45-50+ pasikat érdeklik a 18 év körüli lányok?
Ez számomra elég kényes téma, mert én meg az érem másik oldala vagyok. A kb. 40-es férfiak sokkal jobban vonzanak, mint a legtöbb huszonéves srác, csak épp amikor tudom, hogy esetleg még lehetőségem is lenne, mert "próbálkozik" egy ilyen korú férfi, akkor mindig úgy érzem, hogy nem vesz komolyan, azt hiszi, hogy mivel olyan fiatal vagyok, sokkal könnyebben megszerezhet és kihasználhat, mert még annyira naiv vagyok, stb., és emiatt inkább elutasító leszek.
De, hát biztos vannak kivételek is, amikor valóban a férfi is beleszeret a lányba. Ismeretségi körömben is tudok ilyenről, szóval kérdező, szerintem azért nem mindig és minden körülmények között 100%-osan csak szexkapcsolat lehet az ilyen. (És most a férfi pénztárcáját hagyjuk ki a dologból, az másik "kategória", én tényleg valódi érzelmekről beszéltem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!