Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a csajok h mi lecseréljük a puncijukat?
Mert a nők folyton ezt látják, hallják, tapasztalják, hogy análanálanálanál...
Hisztiznek a férfiak az análért,
miközben a punciban van a pasi inkább a segglyukba rakná,
folyton azt mondják, hogy az az igazi nő, aki csak fenékbe szereti,
azt mondják, fenékbe jobb élvezni,
azt mondják a fenék JOBB, mert szűkebb...
Most ennyi jut az eszembe hirtelen.
Eljöttem, hogy lepontozhassatok :D
Mert a férfiak szemében a punci már csak másodlagos (úgy értem, hogyha szexről van szó), vagy harmadlagos. Mert már első helyen a segglyuk áll. Mert az szűk.
Ezek a nők nyilván rossz partnerrel létesítettek anális aktust.
És a nőket hülyézik... nézzetek már körül, hogy a férfiak hogy reagálnak az anál szóra. :) Szinte már áll is a farkuk, ha meghallják ezt a bűvös szót. Ha egy nő nem akarja, akkor ő rossz (ezt sugallják nekik. Tönkrement kapcsolatok, veszekedések emiatt stb). Persze, hogy egy idő után az a gondolat formálódik ki a fejükben, hogy a pasinak nem jó a szex, csak anált akar egyfolytában, azért gyötri a nőt, szóval ő nyilván nem élvezi, mert csak orál van és punci, ez nem jó, akkor a fenéklyuk az nyilván ennél valami sokkal jobb nekik, és ami sokkal jobb, nyilván azt kívánják többször a kevésbé jónál, ami csak egy punci.
(írtam, hogy sok férfi gyötri a nőt, ne értsétek félre, tudom, hogy vannak nők, akiket nem kell gyötörni, mert szeretik az anált)
És oké, hogy vannak, akik a változatosság miatt akarják csak, de rengeteg análperverz szaladgál, aki jobban kívánja a feneket, mint a puncit.
Én az orált azért nem találom az anállal "egyenértékűnek", mert orált a nő ad, de kaphat is. Sok nő dicsekszik azzal, hogy ők élvezik az anált, de sok nő van, aki viszont nem. Ő adja az anált, de semmit nem kap vissza. Az orált sem kell mindig viszonozni, de ez teljesen más...
És a kérdést minek tetted fel. Keress egy nőt, aki hagyja neked análisan és kész. Nem itt kell kiálni az amiatti frusztrációd, hogy esetleg a barátnőd emiatt nem hagyja neked.
Utolsó, ott a pont! xD
Ez a kérdező folyton anális témában tesz fel kérdéseket. Gondolom ezzel a kérdéssel akar bevágódni a nőknél és szerezni egy lányt, aki engedi neki végre seggbe, hogy elhiteti vele, hogy amúgy ezt nem mindig akarja :D
Biztos sok lány utasította vissza ezzel a dumával, vagy nem tudom. És most lehet, hogy magát is meg akarja erősíteni, hogy nem, nem lettem búza, szeretem a puncit, csak néha kell az anál... közben meg erre veri mindig ... -.-
Nekem nem kell olyan pasi, akinek jobban kell a seggem, mint a puncim. De így legalább olyan nőknek több pasi jut, akik seggbe rakatják magukat. Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!