Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akik nem mossák a puncijukat...

Akik nem mossák a puncijukat hogy nem lesz nekik büdös?

Figyelt kérdés
Mindenki írogatja, hogy ők csak kívülről mossák, meg van olyan aki csak sima vízzel, semmi tisztálkodó szer. Én is kipróbáltam, hogy csak vízzel mosom erre úgy bebüdösödött, mint az állat.

2015. febr. 23. 23:02
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Alapjáraton is van egy szaga, ami teljesen normális akkor is ha sima vízzel, vagy intim mosakodóval tisztálkodsz. Ha viszont nagyon büdös akkor lehet hogy valami fertőzésed van, menj nőgyógyászhoz, ő tudja megmondani. A túlzott mosakodás is előidézheti ezt amúgy.
2015. febr. 23. 23:16
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Akik nem mossák, azoknak büdös!

Az viszont egy tévhit mert a média nyomatja ezerrel, hogy az intimmosakodás fontos.

A hüvelynek van egy normális élőflórája, ami tökéletesen működik anélkül is, hogy bármit betuszkolnál a hüvelyedbe, vagy bármilyen kemikáliával is kimosnád belülről...

Sőt, még tiszta vízzel sem szükséges!

Ha a külső mosakodás után is szagos, akkor fordulj orvoshoz, mert minden bizonnyal fertőzésed van!

És nem kizárt, hogy pont attól, hogy "kimostad" a normális élőflórát magadból!!!

2015. febr. 23. 23:22
 3/15 anonim ***** válasza:

Régebben használtam intim mosakodót, tök erős szaga volt mindig.

Most már évek óta csak sima vízzel mosom, és teljesen más, sokkal jobb, és egyáltalán nem büdös.

Múltkor tesztként kipróbáltam, hogy tényleg ez-e az összefüggés, és egy pár hétig használtam megint az intim mosakodót, és megint nagyon erős szaga lett.

Úgyhogy én maradok a sima víznél.

2015. febr. 23. 23:25
 4/15 anonim ***** válasza:
nekem nem lesz semmi szaga, csak a normális. én is csak vízzel mosom.
2015. febr. 24. 01:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extrát nem használok, évek óta a semleges tusfürdővel mosom, mint bármi mást és se nem büdös, se nem gombás, szóval ennyi.
2015. febr. 24. 07:57
 6/15 A kérdező kommentje:
De te legalább tusfürdőzöl.
2015. febr. 24. 15:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is "csak" tusfürdőt használok, mindenképpen mosdatlannak és ápolatlannak érezném magam nélküle.

(fogat is szoktam mosni, pedig a nyál is fertőtlenít,)

2015. febr. 24. 16:07
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát ez az... Nem is értem.
2015. febr. 24. 16:12
 9/15 anonim ***** válasza:
a tusfürdőnek nagyon más a ph-ja, azon kívül nézz utána, mi van benne.
2015. febr. 24. 19:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Egy orvos műsorban pont arról volt szó,hogy a hüvely öntisztuló,és nem szabad hüvelyt kimosni,mert a jó bacikat is kimossák ekkor.Sima víz,vagy szappan bőven elêg hogy a külső nemiszerveket(csikló,szemérem ajkak)megmossák.
2015. febr. 24. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!