Akik nem mossák a puncijukat hogy nem lesz nekik büdös?
Akik nem mossák, azoknak büdös!
Az viszont egy tévhit mert a média nyomatja ezerrel, hogy az intimmosakodás fontos.
A hüvelynek van egy normális élőflórája, ami tökéletesen működik anélkül is, hogy bármit betuszkolnál a hüvelyedbe, vagy bármilyen kemikáliával is kimosnád belülről...
Sőt, még tiszta vízzel sem szükséges!
Ha a külső mosakodás után is szagos, akkor fordulj orvoshoz, mert minden bizonnyal fertőzésed van!
És nem kizárt, hogy pont attól, hogy "kimostad" a normális élőflórát magadból!!!
Régebben használtam intim mosakodót, tök erős szaga volt mindig.
Most már évek óta csak sima vízzel mosom, és teljesen más, sokkal jobb, és egyáltalán nem büdös.
Múltkor tesztként kipróbáltam, hogy tényleg ez-e az összefüggés, és egy pár hétig használtam megint az intim mosakodót, és megint nagyon erős szaga lett.
Úgyhogy én maradok a sima víznél.
Én is "csak" tusfürdőt használok, mindenképpen mosdatlannak és ápolatlannak érezném magam nélküle.
(fogat is szoktam mosni, pedig a nyál is fertőtlenít,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!