Mért törlik ki a lányok minden pisilés után a puncijukat mi szükség van erre?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból kérdem2013. okt. 13. 11:36
1/16 anonim válasza:
A nemi szerven lévő szörzet miatt mert külömben csöpögne utánnuk.
2/16 anonim válasza:
Hogy ne csöpögjön bele a bugyijukba az, ami ott maradt pár csepp. Ellenkező esetben vizes lesz, büdös, és hideg. És ugye ez egyrészt gusztustalan és visszataszító, másrészt meg nem is egészséges. A vizelet tele van bacilusokkal, és különféle gyulladásokat, fertőzéseket okozhat, lásd például a hólyaghurutot, ami egyáltalán nem kellemes, és a hátunk közepére nem kívánjuk az ilyenekkel való vesződést.
3/16 anonim válasza:
Amiért a fiúk lerázzák a fütyijüket.
4/16 anonim válasza:
Sajnos én a pasiknál is azt látom, hogy felállnak, és utána csöpög mindenhova, két nap múlva már állati büdös van a wc-ben a lecseppenő dolgok miatt. Ráadásul nálunk ott szőnyeg van a wc előtt, de hetente ki kell mosnom. Én azt nem értem, hogy a pasik miért nem tudják megtörölni.
5/16 anonim válasza:
A vizeletet egyesek megisszák, úgyhogy nincsen tele mindig mindenféle baktériummal!
6/16 anonim válasza:
Utolsónak: én is úgy tudtam, hogy a vizelet steril, de most utánakerestem, és találtam egy cikket, amiben írják, hogy kutatók vizsgálták, és kiderült, hog mégsem az, lehetnek benne baktériumok amik pl hugyúti fertőzést okozhatnak
7/16 anonim válasza:
Bocsánat 2., de a friss vizelet _egészséges emberben_ steril. Akinek húgyúti fertőzése van, annak természetesen nem steril. Viszont miután kijött, nem marad steril, úgyhogy be tud büdösödni, mint állat (alapból se jó szagú). Ezért törlik ki a lányok.
8/16 anonim válasza:
Kérdezö! Punci alatt mit értesz ez esetben? A nök nem a hüvelyük környékét törlik meg pisilés után hanem a hugycsö környékét. Javaslom vegyél elö egy anatómia könyvet és nézd meg hogy a nöi nemi szerven mi hol van.
9/16 anonim válasza:
8. Látom, te sem tudod, mi a punci jelentése! Nem a hüvelyt jelenti, hanem a teljes külső nemi szervet.
10/16 anonim válasza:
Én nem szoktam kitörölni pisi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!