Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen esetekről?
Az egyik lány ismerősöm 18 éves, még sosem volt pasija. Jól néz ki, kicsit érthetetlen is. De a lényeg, totál érintetlen, és nem is tervezte elveszíteni.
Elment egy fesztiválra, és rögtön szexelt egy pasival, akit ott ismert meg. Semmi érzelem, csak kaland.
Nem értem, mi viszi rá az embert, hogy ha 18 éves koráig magas neki a mérce, akkor miért "cseszi el" így a szüzességét.
76%-os. Gondolj bele, a lányodról lenne szó. Akkor is ezt gondolnád?
A háttérben max az lehet, hogy eddig semmi nem jött össze neki, és gondolom, tetszett neki a pillanatnyi törődés, amit kapott.
fiatalság,ennyi.
Kérdező ne üsd bele az orrod.A lány ki akarta próbálni és kész.
Szerintem meg akarod magyarázni, hogy ez így rossz és addig gyűjtöd az érveket amíg nem találsz eleget.
Most mi van pontosan elcseszve?
Vagy nem értem. Szerinted tartogatnia kellett volna a szüzességét? Hát erről lemaradtál.
Basszus, meleg vagyok, szerinted hol érdekel engem a szüzessége mint férfi? Sehol.
Nekem az a bajom, hogy nem kapcsolatban vesztette el. Érted?
Semmi más.
Hát basszus részvétem.
Most akkor mit csináljon? Lehet ő meg a csajokat szereti, csak valahogy ki akarta lyukasztani magát. Mégse mehet a zöldségeshez, hogy adjon valamit penetrációhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!