Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szex közben harapdálom a barátnőm arcát vagy a nőt akivel épp vagyok, ti szeretitek ezt csajok?
Figyelt kérdés
Ha pl oldalról tolom neki, közben a hasát fogom és az arcát finoman harapdálom, nyalogatom meg mikor elmegyek benne akkor is. :) 23/f Imádom magamévá tenni őket!:D2015. júl. 17. 13:42
1/10 anonim válasza:
Hááát....az én barátom akkor harapdálja az arcom ha ivott, és az elég kellemetlen szokott lenni, meg hát nyoma is marad. Ha csak finoman csinálod azzal viszont nem hiszem hogy gond lehet
2/10 A kérdező kommentje:
Természetesen finoman, és nem szoktam részegen szeretkezni:D És nyoma sem marad.
2015. júl. 17. 13:53
4/10 anonim válasza:
A nyakamat lehet, úgy hogy nem marad nyoma, egyébként kapnál egy jókora sallert.
5/10 anonim válasza:
Én már nemegyszer okoztam olyan harapásnyomokat nyakon, amit a delikvens utólag ragyogó szemmel köszönt meg. Csak azt sajnálta, hogy kénytelen volt sálat hordani, a kínos kérdések elkerülésére :D
6/10 A kérdező kommentje:
:)
2015. júl. 17. 14:06
7/10 anonim válasza:
Én nem szeretem, vagy kellemetlen, idegesit, vagy fáj, vagy hidegenhagy, de nem izgat :)
8/10 anonim válasza:
hát ha meglátszana a nyoma, a szívedet tépném ki. én haraphatom a barátom, de ő engem ne nagyon, mert csúnya ha ott a nyoma. rajta meg nem érdekel.
9/10 A kérdező kommentje:
téged nem érdekel ha ő össze van harapdálva, amiről itt szó sem esett. de téged ne harapdáljon? hát érdekes gondolatmenet:)
2015. júl. 17. 16:34
10/10 anonim válasza:
tudomásom szerint a legtöbben az archarapdálást nem bírják esetleg az ajak és a nyak (plusz a cici) harapdálása jó lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!