Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szeretitek szex során a "káromkodást", s nevén nevezni a dolgokat? Izgató számotokra?
Én egyszer szexeltem egy csajjal aki nagyon káromkodott de nekem nemjött be
25F
Nem mondom, hogy felizgat a káromkodás, vagy hogy valaha kértem volna a partneremet ilyesmire, de amikor kellőképpen elengedem magam, cseppet sem zavar, ha a nevén nevezünk olyan dolgokat, amiket a hétköznapi életben nem mond ki az ember lánya.
Tehát, az simán benne van a pakliban, hogy pl. szex közben olyanokat mondok a pasimnak, hogy "dugj még erősebben" vagy ilyesmi.
Ja, és emlékeim szerint lányoktól is hallottam már kevésbé szépirodalmi megjegyzéseket szex közben. Nem botránkoztatott meg. ;)
21/L (bi)
A párommal szoktunk, nagyon izgatóan hat ránk, egymásba feledkezünk és átadjuk magunk az érzésnek. Előfordult megkért, hogy hagyjuk abba, mert annyira felizgult, nem bírná tovább, mikor még élveztük volna egymást. És persze van olyan is, amikor csak párszót mondok és élvezem az együttlétet. Néha mondom élvezésnél, hogy imádom a farkát.
N
Ha egykét durvább szót odavág.. Az lehet izgii.. De ha lebecsmérlő.. Kifejezetten mocskos és alpári.. Akkor lehet ott is hagyom.. !! :D
23! L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!