Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagy bi srácok! A netes társkeresés során ti is sok bunkóval találkoztok? Mit csináltok azokkal akik átvernek?
a sors úgy akarta, hogy ne legyen semmi komolyabb velük, így távoztak az életedből:D
amúgy van pár, de a heteroknál is előfordulnak bunkó lányok/fiúk, szóval ez benne van a pakliban.
Én enyhén bi vagyok,még nem próbáltam fiúval,gondoltam kipróbálom.Én nem úgy fogalmaznék,hogy "sok bunkóval",hanem csak bunkóval találkoztam.Nekem az a tapasztalatom,hogy 2 perc beszélgetés után mindenki csak szexelni akar,ráadásul rögtön dugni akarnak.Én viszont előbb szeretnék magával az emberrel is megismerkedni,majd kölcsönös szimpátia esetén szépen fokozatosan kipróbálni,hogy mi milyen.
Na erre így senki sem partner.Ha nincs azonnal szex akkor lelépnek. Marad a legjobb megoldás kitartok a lányok mellett.
Valóban nem egyszerű a helyzet.
Én például tévedésből sem dugnék meg fiút és nem is engedem.
Viszont megélni azt, hogy a fütyije a számban dagad méretesre és oda élvez, na ez a menyország számomra.
Hát kedves kérdező,kezet foghatunk :) Ugyan ez van,akivel megismerkedek,először minden oké,jófej,kedves,sokat beszélgetünk,aztán eltűnik...Sok kamus van,nagyon sok.. És mindig felteszem a kérdést magamnak: "Mit ontottam el?!" Sajnos kezdek rájönni,hogy mind pasi egyforma :S Biztos,hogy van kivétel,de vele még nem beszélgettem :$ :) Sokan csak egy éjszakás kalandokat keresnek,de én pont az ellenkezőjét.. Párkapcsolatot szeretnék,de ez lehetetlen :S
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!