Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagy bi srácok! A netes társkeresés során ti is sok bunkóval találkoztok? Mit csináltok azokkal akik átvernek?
hat igy jartal, biztosan nem jottal be nekik.... en altalaban nem szoktam neten ismerkedni
abban nem vagyok biztos, hogy most miert is kell itt ezt megkerdezni
nyilvan bunkok voltak, hogy koszones nelkul mentek el, de az eredmeny ugyanaz, mintha csak annyit mondtak volna, hogy bocs nem jossz be
na de minek is irok errol ennyit
ismerkedjunk meg :DD
Sajnos, ez a netes társkeresőknél, akár lányokról, akár fiúkról van szó, általában elmondható, hogy rengeteg a bunkó. Meleg társkeresőknél még extra gyakori is, hiszen vannak bi-curious fiúk, akik csak ki akarják próbálni fiúval. Probléma ott kezdődik, hogy fiúnak nem illik hetero-n kívül más orientációt nyíltan felvállalnia. (Ellenben a lányokkal szemben már kezdünk binormatívak lenni, hiszen olyan sexy amikor 2 lány... Köszi xxx oldalak! - de ez más téma...)
A 3 aki képküldés után törölt, annak sajnos nem jössz be. Itt is - külső megfog, belső megtart, jó sex összeláncol. A melegek is ugyanolyan válogatósak, viszont ez esetben ALAPVETŐ EMBERSÉG lett volna megmondani, hogy sry, nem tetszel.
A 10 perc, nem válaszol feltehetőleg vagy meggondolta magát, vagy kezdeményezésre vár (próbáltál ráírni?), vagy szülei (nem tudom a korod, se az övét) felvilágosították a 21. századi társadalom állásáról egy szép pofon formájában. Valószínűleg a camos sráccal is ez a helyzet.
Szerintem, fel a fejjel, és sok szerencsét szeretnék kívánni a további társkeresésedhez. Az arányon se lepődj meg. Az internet szabály szerint, minden amit itt látsz, annak 90%-a 'bulls'. Tán ha egyszer rádmosolyog a szerencse, és sikerül találnod egy hozzád illő, cuki fiút...
21/f/b
Sajnos igazad van, ez borzasztó, de egyben nagyon is igaz! Nem tudom én sem miért lenne nehéz egy 'bocs, de nem vagy szimpi' kinyögni, ha úgy van?! De lehet ha ehelyett elkezdene jobban megismerni, rájönne, hogy értékes vagy, sőt élőben még jól is nézel ki, akár még kapcsolat is lehetne belőle. De ehhez idő kell, megismerni a másikat, amihez sokaknak ma már nincsen türelme, kitartása.
36/f m
Kérdező: ahogy látod nem vagy egyedül... én is szinte csak bunkókkal találkoztam eddig. A többség annyira sem képes, hogy megmondja őszintén, hogy bocs, de nem jössz be. Szerencsére azért volt pár srác, akivel megbeszéltük, hogy képcsere aztán ha nem jövünk be egymásnak, akkor megmondjuk és kész, nem húzzuk egymás idejét fölöslegesen. De én már feladtam a netes ismerkedést, talán majd személyesen élőben valahol :)
5-ös válaszoló: én is mindig olyan srácot kerestem mint amilyet Te, de mindig csak egyből a szex, camszex, meg dugás kell mindenkinek... :/
10-es válaszoló: még csak 16 vagy, ne add fel! :) És nem minden pasi egyforma, csak majdnem mindenki... Ha mindenki az lenne, Te is az lennél... meg én is, meg az 5-ös, és még jópáran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!