Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti miért szeretitek, ha egy nő/lány maszturbál előttetek?
Jó, tudom, biztos nem szereti mindenki, ez a kérdés azoknak szól, akik szeretik. :D
Három pasim volt, mind a három imádta, ha előttük maszturbáltam. Semmi extrát nem csináltam, csak amit szoktam (izgattam a csiklómat, ennyi), bár a kedvükért érzékibben simogattam magam, meg néha feldugtam az ujjamat, amit egyébként nem szoktam, ők meg megvesztek ezért (???)
Meg neten is van fent egy csomó videó, ahol csak van egy lány és mást nem csinál, csak maszturbál.
Ha előttem egy pasi veri a farkát, annyira azért nem izgat fel. :D Jobb, ha én csinálom neki, szájjal, kézzel, puncival. De itt van testiség, viszont ha csak nézitek, úgy nincs. Így számomra ez furcsa.
Félreértés ne essék: engem ez nem zavar. Írtam is, hogy szándékosan szoktam csinálni, és fel is izgat, ha látom, hogy néznek (mármint az aktuális pasim, ha nézi) és látom, hogy izgatja, ettől olyan... kívánatosnak érzem magam. Csak mi a jó ebben? :D
Ja! A kérdésem nem privátvadász! :D
#1: :D :D megmondtad a tutit :D
#2:igazad van, de ne haragudj, és utálhatsz, és beszólhatsz, de... de az "ilyen"-t ly-al írják...
#3: bocs, de a kérdésemmel nem privátokat akarok fogadni :D A véleményedet meg itt is leírhatod :)
Mint már írtam, azért kérdezem, mert nem értem, mi tetszik nekik ebben, mert fordítva, ha előttem veri egy pasi annyra azért nem igzulok fel rá...
Utolsó, ebben lehet, hogy van valami. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!