Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is nevetséges és kicsit szánalmas ez az eset? Zöld kéz.
Egy lány és egy srác hetek ota beszélgetnek fbon meg nagyon néha telefonon, majd találkoznak egyszer és képet csinálnak, és ezzel lesz tele a fb hogy "szerelmem igy, szerelmem ugy, hercegnöm, szivecske, " stb. Ez csak szerintem sok meg tulzos vagy más szerint is? Szerintem ez annyira arra megy hogy mutogasság a kapcsolatot nem? Hiszen egy találkozo után nem szerelmes az ember.
Persze kinek mi erröl a véleménye. Lényegében ezért irtam ki a kérdést hogy megtudjam erröl az esetröl ki mit gondol? :) válaszokat elöre is köszönöm ! :))
Szerintem ez az ő dolguk.
Egyébként meg gondolom, nem az egy találkozó alatt lettek szerelmesek, nyilván volt már erős vonzalom köztük az utóbbi hetekben is.
De mondom, ez az ő dolguk, ha meg valakinek nem tetszik, le lehet iratkozni az üzenőfali kiírásairól, és nem fog zavarni többet.
Ismeretlen emberbe is lehet szerelmes az ember. Elég megnézni a kiskamaszok sztárok iránti fellángolásait. Arra csak legyint az ember, majd kinövik.
Kétlem, hogy pár hét alatt, személyes találkozás nélkül két ember valódi szerelmet érezhet egymás iránt. Ez inkább csak fellángolás. A sors majd eldönti, hogy mennyi időt ad nekik együtt.
Ha eltekintünk attól, hogy mióta ismerik egymást nekem már az se szimpatikus, ha két ember állandóan telehányja a másik falát szívecskékkel. Az undorító ömlengés legyen a kettejük közös programja. Amúgy nem izgatom rajta magam, simán tiltom a hülyeségeiket addig amíg észhez nem térnek.
Összességében azon a véleményen vagyok, hogy ha két ember szereti egymást, akkor nem kell csinnadrattával bizonygatniuk a fél világnak. Szóval a szememben ez a nagy cukiskodás csak a külvilágnak szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!