Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik azt mondják, hogy szeretik ha a csajok kezdeményeznek. Én ahánnyal kezdeményeztem, a pasi csak szexkapcsolatot akart. Itt most hol a hiba?
Nem megfelelő partnereknél kezdeményezel. Abban meg nem érdemes reménykedni, hogy "majd megváltozik", mert nem fog.
Próbáld előbb kiismerni a potenciális jelöltet, és csak akkor kezdeményezz (értsd: teremts helyzetet, hogy ő tudjon kezdeményezni), ha már ismered a jellemét.
az első személlyel értek egyet
ötöst neki
A legtöbben szerintem szeretjük ha egy nő kezdeményez, mert a legnehezebb részén átsegít minket.
Utána ha veled csak szexet akarnak, akkor vagy rosszaknál kezdeményezel, vagy nálad van némi probléma.
- hisztérikus vagy
- az öltözködésed túl alulöltözött
- túl sok a vakolat
- nem dolgozol, nem is akarsz
- saját házat lakást akarsz mihamarabb
- 10 gyereket akarsz
- esküvő, eljegyzés felhozása már az első randin
- flegma vagy
- lenéző
- rib**ancos viselkedésű
- kacsaszád van
- anyagias vagy
- nagyon butának tűnsz, segghülének
Más....
- nem veszed észre azokat akiknek valóban kellenél
- rossz helyen, környéken ismerkedsz
- elvakult vagy
- túl sokat álmodozol
- túl naiv, hiszékeny vagy
most nem ugrik be több :)
Nem veled van a hiba, csak mindenki ezt látja, hogy a szex a legfontosabb és nem is akarnak mást. Azóta lett barátod?
Eltelt 10 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!