Van két fiú osztálytársam és folyton azt mondják nekem meg a barátnőimnek, hogy mennyire szánalmasok vagyunk meg stb. És utána egy 10 perccel jönnek mintha semmi nem történt volna és folyton keresik a társaságunk. Meg, mindig lenézik a nőket mert ,szerintük egy nő csak ribi vagy p.szinésznő lehet. Én már tényleg nem értem!
hát ezeket én sem értem... ne foglalkozz velük és lehetöleg ne bezsélgessetek velük. ennyi..
2015. máj. 3. 19:18
2/11 anonim válasza:
Ezek nem pasik, hanem kisfiúk, őket meg nem is fogod megérteni.
2015. máj. 3. 19:21
3/11 anonim válasza:
Igen, benned van a hiba, hogy Te két hülye alapján általánosítanál.
És láthatóan jól teszik a dolgoukat, ha annak ellenére ekkora figyelmet kapnak tőled, hogy hogyan viselkednek.
2015. máj. 3. 19:21
4/11 anonim válasza:
így próbálnak csajozni :DD
2015. máj. 3. 19:22
5/11 anonim válasza:
Irigykednek.
2015. máj. 3. 19:42
6/11 anonim válasza:
Két osztálytársad alapján ne ítéld meg általánosságban a pasikat. Azzal a két fiúval meg nem kell foglalkozni, keressétek inkább azok társaságát, akik normálisan állnak hozzátok.
2015. máj. 3. 19:43
7/11 anonim válasza:
Bìrom,ha valaki feltesz egy ilyen kérdést..mindjàrt leàltalànosìtjàk,pedig ôket sem kell félteni...
2015. máj. 3. 20:03
8/11 anonim válasza:
Igazuk van azoknak, akik megsértődnek az általánosításon, de azért a tinik nagyon sok időt töltenek a suliban vagy a sulis haverjaikkal, és hát őket ismerik igazából.
2015. máj. 3. 20:12
9/11 anonim válasza:
Szerintem meg nevetséges - mondok valamit - egy 13 éves lányt sarokba szorítani, mert nem érti a tini fiúkat. Ez a kérdés olyan kaliberű, hogy miért húzza az osztálytársam a hajam vagy miért vihognak olyan sokat a lányok? Vicc ezen fennakadni.
Kérdező - hagyd őket, majd felnőnek egyszer ők is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!