Miért ilyen szinte az összes pasi vagy esetleg bennem lehet a hiba?
26 éves csinosnak mondott nő vagyok eddig 32 férfival ismerkedtem, próbálkoztam és mind sikertelenül.
Nagyon sokszor ismerkedtem aztán hirtelen eltűnt, volt amikor az első szex után tűnt el. Volt akivel elkezdődött a kapcsolat, aztán megcsalt vagy elhagyott.
Bennem van a hiba vagy a pasikban? Nagyon el vagyok keseredve, hogy nincs egy normális pasi sem.
Szerintem rossz emberekkel hozott össze a sros.
Velem is volt már így.
25/F
relatíve normális pasi vagyok és engem eddig csak olyan lányok akartak akik külsőre szépek voltak, viszont belsőre nem olyanok mint amilyeneket kerestem...akkor kiben van a hiba? :D
nem a megfelelő személyekkel találkoztál eddig, de ne add fel! csak jobban válogasd meg a partnereket akikkel megpróbálod!
Bszzus, te sorszámozod őket?
Igen, benned van a hiba.
Nem olyan az összes pasi, csak lehet pont rossz kapcsolatokba futsz bele :/
Én normálisnak tartom magam, hűséges vagyok, ha valakibe beleszeretek azt nagyon tudom szeretni, és mindig mindent megteszek hogy a kapcsolataim a legsimábban menjenek, ha úgy érzem hogy rosszul érzi magát a partnerem, próbálom vele megbeszélni mi a gond.
Egyszer mondtam az hogy jó ebből a kapcsolatból elég volt, mikor a nő már úgymond elég durván viselkedett a gyermekével, és akkor belegondoltam hogy én tőle nem akarok így semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!