Miért ilyen szinte az összes pasi vagy esetleg bennem lehet a hiba?
26 éves csinosnak mondott nő vagyok eddig 32 férfival ismerkedtem, próbálkoztam és mind sikertelenül.
Nagyon sokszor ismerkedtem aztán hirtelen eltűnt, volt amikor az első szex után tűnt el. Volt akivel elkezdődött a kapcsolat, aztán megcsalt vagy elhagyott.
Bennem van a hiba vagy a pasikban? Nagyon el vagyok keseredve, hogy nincs egy normális pasi sem.
"Azt imádom, akkor az itteni pasik beállítják hogy ők milyen rendesek, de mondani könnyű......"
Azt is könnyű mondani a nőknek, hogy nem a külső számít nekik, de gyakorlatban soha nem ez alapján éltek, mindig csak a macsó kell nektek!
Kedves kérdező... Én nem az alapján állítom be magam rendesnek, hogy most itt vagyok válassz engem, kösz én nem akarok a 33. lenni...
Én az alapján mondtam, hogy hogy viselkedek egy kapcsolatban, és ezzel bizonyítom, hogy nem minden pasi olyan amilyennek ön gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!