Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos nektek a szex? Leélnétek az életeteket jó szex nélkül?
5 éve vagyunk együtt a férjemmel,abból 2 éve vagyunk házasok.Mindketten 25 évesek vagyunk.Szeretjük és megszoktuk egymást,nem szeretnénk elválni,de a szex nem működik közöttünk.Ő nagyon hamar elélvez,nekem még soha nem volt orgazmusom,ő egy csődtömegnek tartja magát emiatt,ezért nem is igazán akar velem együtt lenni.
Fontos lenne a szex nekem,de így szerintem lassan lemondhatok róla.Csak az a kérdés,hogy le lehet-e mondani róla?
Én csak annyit mondok, hogy akik itt leírják, próbáljunk ki ezt meg azt, meg egy jó beszélgetés után biztos másképp mennek a dolgok; azoknak azt üzenem, hogy ez nem ilyen egyszerű, mint ti gondoljátok...
4 év párkapcsolat után, egyszer sem tudtam elélvezni, hiába volt aközeli érzésem... valószínű képtelen vagyok rá.
Biztos, hogy 3 fajta nő van: akinek rögtön jött, aki megtanulta idővel, és aki soha nem fog tudni elélvezni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!