Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nekem fontos a szex!
A barátom és én jól megvagyunk. 3 éve vagyunk együtt. Volt egy nagyobb szakításunk idén. Újra összejöttünk, minden remek volt, ő is változott, én is. A szex volt a középpontban. Szexeltünk, pettingeltünk, chatsexeltünk állandóan. Eltelt pár hónap és eltűnt ez a nagy lelkesedés. Nagyon ritkán szexelünk. Chatsex már egyáltalán nincs, pettingelni meg körülbelül csak én szoktam vele. Régóta frusztrál ez a dolog, hogy egy szexmániás fruskának érzem magam mellette. Minden második
gondolatom a szeretkezés, rajta semmi ilyesmit nem érzek. Nem értem, hogy egy pasinak hogyhogy nem tud a szexen járni az esze.
Említettem neki a dolgot. Finoman. Nekem kínos volt ez. Csúnyán flegmázott, elkezdett bunkózni, én elsírtam magam a viselkedése miatt, és még akkor sem hagyta abba a gyerekes flegmázását és sértegetést. Más lány kizárva, nincs szeretője.
Nem tudom, hogy mit tegyek. Szeretem őt, de a szexet is, hiányzik a testi kapcsolat, megcsalni nem akarom. Viszont nagyon megbántott és úgy érzem, mintha megszakadt volna bennem valami... Még a szakítás is megfordult a fejemben. Nem csak a kevés szex miatt...hanem a
viselkedése miatt. Így számíthatok rá, ha el akarok neki mondani valamit, vagy megbeszélni vele.
Szerintetek?
Hmm... :) Ha ma már azt is ri...bancnak tituláljuk, aki a párjával akar lefeküdni, akkor igazán rossz felé tart ez a világ.
De köszönöm, hogy felnyitottad a szemem, hogy milyen is vagyok valójában! :) Sok puszi.
Ne törődj a rosszindulatú okostojásokkal, akik nincsenek tisztában a ri bnc szó jelentésével. Nincs azzal semmi baj, hogy nálad központi kérdés a szex. Az a probléma, hogy más az igényszintetek. A szakítás előtt is te akartad többször, vagy csak utána?
26/F
Köszönöm a normális, értelmes kommenteket! :)
A szexről már volt vitánk szakítás előtt is, de abban én is túloztam. Nem akarom úgy előadni a sztorit, hogy mindenképp én tűnjek áldozatnak. De már máskor is voltak ilyen kihagyásos korszakaik. Egyszerűen nem érdekli a szex. De csak ez nem. Minden másban remekül kijövünk. Ezért nem
értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!