Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nekem fontos a szex!
A barátom és én jól megvagyunk. 3 éve vagyunk együtt. Volt egy nagyobb szakításunk idén. Újra összejöttünk, minden remek volt, ő is változott, én is. A szex volt a középpontban. Szexeltünk, pettingeltünk, chatsexeltünk állandóan. Eltelt pár hónap és eltűnt ez a nagy lelkesedés. Nagyon ritkán szexelünk. Chatsex már egyáltalán nincs, pettingelni meg körülbelül csak én szoktam vele. Régóta frusztrál ez a dolog, hogy egy szexmániás fruskának érzem magam mellette. Minden második
gondolatom a szeretkezés, rajta semmi ilyesmit nem érzek. Nem értem, hogy egy pasinak hogyhogy nem tud a szexen járni az esze.
Említettem neki a dolgot. Finoman. Nekem kínos volt ez. Csúnyán flegmázott, elkezdett bunkózni, én elsírtam magam a viselkedése miatt, és még akkor sem hagyta abba a gyerekes flegmázását és sértegetést. Más lány kizárva, nincs szeretője.
Nem tudom, hogy mit tegyek. Szeretem őt, de a szexet is, hiányzik a testi kapcsolat, megcsalni nem akarom. Viszont nagyon megbántott és úgy érzem, mintha megszakadt volna bennem valami... Még a szakítás is megfordult a fejemben. Nem csak a kevés szex miatt...hanem a
viselkedése miatt. Így számíthatok rá, ha el akarok neki mondani valamit, vagy megbeszélni vele.
Szerintetek?
Ahogy látom, neked nem csak hogy fontos a szex, hanem az egyetlen fontos dolog.
Állandóan szexeltetek?! Az nem normális. Szerintem ő is rájött, hogy egy párkapcsolat több más dologról is szól. Egy kapcsolatban én sem szeretnék állandóan szexelni, nem vagyok gép....
én is volt h azt hallgattam h velem nem lehet mást csinálni csak szexelni
hazugság
szeretek beszélgetni
jó dugni is de ez van
nem veled van a baj :)
Gondolkoztal mar aZon hogy lehet nem szeret mar vagy nem akar veled lenni de egy rhadt papucs es nem mer szakitani??
Ha felhoznad a szakitast szerintem nem ellenkezne... Velem is hasonlo volt csak nekem eszem agaban nem volt szakitani vele es igy egy nagy veszekedesnel kapott az alkalmon es szakotott.
En nem tudom mit mondjak neked mert egy szakotas nahyon fajdalmas ha szereted a pasit.
Köszönöm a válaszokat! Elgondolkodtatóak, némelyik kétségbeejtő, és van amelyik bíztató magammal kapcsolatban.
Tegnap este beszélgettem a párommal, komoly döntésekre nem jutottunk, de abban biztos vagyok, hogy szeret. És én is őt. Kompromisszumot kötöttünk: megpróbálunk jobban odafigyelni egymásra, és egymás kívánságaira; én nem fogom "gépesíteni" őt, tőle pedig azt kértem, hogy bármi is van -nem
kellek neki / nem kíván / mást kíván, stb.- azt azonnal teketóriázás nélkül mondja el nekem. Kíváncsi vagyok, hogy működni fog-e. Reméljük igen.
Mégegyszer köszönöm a válaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!