Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
attól függ hány kg..ha vékony akkor elmegy mivel 165 vagyok a 170 még pont elmegy.
miért nehogy azt mondd hogy a magasságod miatt nem találsz csajt..
2015. júl. 15. 15:51
A lányok többségénél még így is magasabb. Inkább az alacsony és komplexusos pasikkal van a baj.
165 vagyok, egy ilyen magasságú srác mellett még egy kényelmesebb magassarkút is feltudnék venni és csinos egy magas pár lennénk. Engem nem zavarna a dolog.
De több barátnőm is mondta, hogy az "alacsony" barátjuk nem szívleli ha magassarkút hordanak, mert hogy néz ki az, hogy egy magasak, netalántán a lány magasabb 1 centivel.
2015. júl. 15. 15:58
Az én barátom 173-4cm, nekem jobban tetszenek a magas pasik, de mint az ábra mutatja bele tudok szeretni egy alacsonyba is. Nem a külső a lényeg, persze az is fontos. Meg persze a barátom nincs elhízva sportos, izmos.
Én meg 164-5cm vagyok szóval így oké, a lényeg, hogy azért magasabb ne legyek tőle.
2015. júl. 15. 15:59
4/15 A kérdező kommentje:
65 kg körül vagyok,szóval nem nevezném magam "kövérnek".
Én srác vagyok és 165 centi, nekem már vannak nehézségeim az ismerkedéssel. Jelenleg egyedül vagyok, mert hiába megyek el egy kellemes házibuliba, mindig én vagyok a legalacsonyabb srác és nagy hátrányból indulok. Kihangsúlyoznám soha nem bántottak meg, mert alacsony vagyok, csak sosem jutok tovább egy bizonyos pontnál.
2015. júl. 15. 16:04
Én 170cm vagyok és 63kg
De a haverjaim nagyja 180+
15/f
2015. júl. 15. 16:06
Nekem szinte mindegy mert a legröbb pasi nagyobb nállam 157cm magas vagyok és szerintem ha minimum 5cm-el magasabb a pasi akkor az már elmegy.
2015. júl. 15. 16:06
ma 16:04 ez így van hiába mondják itt hogy vannak alacsony lányok de nekik is minimum 20-30 cm magasságú kell ! komolyan mondom elmebetegek torzak a mai "nők" mert az alacsony pasi nem ffias de persze minden nő tökéletes mi?de ti is satnyák vagytok! Neked kicsi a melled! Neked meg lóg! És amúgy is... mi az a kilógó kisajak ott lent?! Apám... komolyan mondom. Vissza kéne venni kicsit, nem? Ha bár lelketek lenne. Vagy eszetek. Vagy nem lennétek ösztönlények Szégyenteljes amit a mai lányok művelnek. Nők. Nők?! Nővel nem találkoztam már vagy 125 éve. Mind kislány. Lelketlen szörnyeteg.
2015. júl. 15. 16:16
Ha egy férfi nincs legalább 180 cm, az engem nagyon zavar és azzal a férfival nem igazán tudok semmit elképzelni.
20/L, 171 cm
2015. júl. 15. 16:26
Hát nem tudom ti szerintem még csak olyan lányokba botlottatok mint a "kedves" #9es. 173cm alacsony vagyok, exem 176cm előtte pedig 180cm-es barátnőm volt :D. Exemel 3 évig voltunk együtt az előtte lévő lánnyal pedig 2 szerettük egymást és csak ez számított :) 25/F
2015. júl. 15. 16:36
Kapcsolódó kérdések: