Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm es pasi?

Figyelt kérdés
Lányok mi a véleményetek az alacsonyabb pasikkal?Hallottam,hogy sokaknak nem jönnek be az alacsony pasik.
2015. júl. 15. 15:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

attól függ hány kg..ha vékony akkor elmegy mivel 165 vagyok a 170 még pont elmegy.

miért nehogy azt mondd hogy a magasságod miatt nem találsz csajt..

2015. júl. 15. 15:51
 2/15 anonim ***** válasza:

A lányok többségénél még így is magasabb. Inkább az alacsony és komplexusos pasikkal van a baj.

165 vagyok, egy ilyen magasságú srác mellett még egy kényelmesebb magassarkút is feltudnék venni és csinos egy magas pár lennénk. Engem nem zavarna a dolog.

De több barátnőm is mondta, hogy az "alacsony" barátjuk nem szívleli ha magassarkút hordanak, mert hogy néz ki az, hogy egy magasak, netalántán a lány magasabb 1 centivel.

2015. júl. 15. 15:58
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

Az én barátom 173-4cm, nekem jobban tetszenek a magas pasik, de mint az ábra mutatja bele tudok szeretni egy alacsonyba is. Nem a külső a lényeg, persze az is fontos. Meg persze a barátom nincs elhízva sportos, izmos.

Én meg 164-5cm vagyok szóval így oké, a lényeg, hogy azért magasabb ne legyek tőle.

2015. júl. 15. 15:59
 4/15 A kérdező kommentje:
65 kg körül vagyok,szóval nem nevezném magam "kövérnek".
2015. júl. 15. 16:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Én srác vagyok és 165 centi, nekem már vannak nehézségeim az ismerkedéssel. Jelenleg egyedül vagyok, mert hiába megyek el egy kellemes házibuliba, mindig én vagyok a legalacsonyabb srác és nagy hátrányból indulok. Kihangsúlyoznám soha nem bántottak meg, mert alacsony vagyok, csak sosem jutok tovább egy bizonyos pontnál.
2015. júl. 15. 16:04
 6/15 anonim ***** válasza:

Én 170cm vagyok és 63kg

De a haverjaim nagyja 180+

15/f

2015. júl. 15. 16:06
 7/15 Csicuki ***** válasza:
Nekem szinte mindegy mert a legröbb pasi nagyobb nállam 157cm magas vagyok és szerintem ha minimum 5cm-el magasabb a pasi akkor az már elmegy.
2015. júl. 15. 16:06
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
ma 16:04 ez így van hiába mondják itt hogy vannak alacsony lányok de nekik is minimum 20-30 cm magasságú kell ! komolyan mondom elmebetegek torzak a mai "nők" mert az alacsony pasi nem ffias de persze minden nő tökéletes mi?de ti is satnyák vagytok! Neked kicsi a melled! Neked meg lóg! És amúgy is... mi az a kilógó kisajak ott lent?! Apám... komolyan mondom. Vissza kéne venni kicsit, nem? Ha bár lelketek lenne. Vagy eszetek. Vagy nem lennétek ösztönlények Szégyenteljes amit a mai lányok művelnek. Nők. Nők?! Nővel nem találkoztam már vagy 125 éve. Mind kislány. Lelketlen szörnyeteg.
2015. júl. 15. 16:16
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy férfi nincs legalább 180 cm, az engem nagyon zavar és azzal a férfival nem igazán tudok semmit elképzelni.

20/L, 171 cm

2015. júl. 15. 16:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ti szerintem még csak olyan lányokba botlottatok mint a "kedves" #9es. 173cm alacsony vagyok, exem 176cm előtte pedig 180cm-es barátnőm volt :D. Exemel 3 évig voltunk együtt az előtte lévő lánnyal pedig 2 szerettük egymást és csak ez számított :) 25/F
2015. júl. 15. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!