Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csaj ill pasi aki szenved szert mert szuz? Kortves nemet is kerek.
Figyelt kérdés
Esetleg feszultek vagytok e miatt?:)2015. júl. 13. 21:48
1/8 A kérdező kommentje:
Azert,kort es....bocsanat elirtam:)
2015. júl. 13. 21:49
2/8 anonim válasza:
~/Halk suttogás a szélben/: Ha nem volnának, nem szólna minden második kérdés erről.
3/8 anonim válasza:
Sokáig voltam úgy hogy nagyon akarom már, de találtam valakit és most már nemsokára összejön remélem :) 18/f
4/8 anonim válasza:
Én 9hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és még mindig szűz vagyok 20f és igen szenvedek :)
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy szenvedek, mivel még csókolózni sem csókolóztam, pedig nagyon vágyom a testiségre.
28F
6/8 anonim válasza:
1 éve nem szexeltem, szerintem ez szarabb mintha szűz lennék
24f
7/8 anonim válasza:
Szerintem meg akkor illik kort és nemet kérdezni a válaszoloktól, ha maga a kérdező is kiirja!
8/8 anonim válasza:
22 voltam es mar annyira szenvedtem miatta.
aki teheti minel elobb essen tul rajta. az sem gond ha kihasznal valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!