Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudom játszani, hogy már nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
tapasztalataim vannak, szóval nem érnék úgy egy pasihoz, mint aki először nyúl ide oda
de ha nagyon jól szinészkedem eltudom játszani h már nem vagyok szűz?
leszámítva h szűk vagyok tudni fogja?
2015. júl. 14. 18:58
11/18 anonim válasza:
#10: Nem, nem mindenki vérzik elsőre, van aki később se. :)
13/18 anonim válasza:
Hogy választ is kapj a kérdésre,sztem el tudnád játszani,főleg ha már vannak is tapasztalataid. :) Én is ezt csináltam és nem tudta meg,sőőőt még rengeteg dícséretet és bókot is kaptam,hogy milyen jó vagyok :P bár féltem,hogy vérezni fogok,de bíztam benne,hogy maszti közben már átszakadt a szűzhártyám :P egyébként én is szűk voltam/vagyok,de ezzel nincs baj,ha kellőképpen benedvesít menni fog a dolog...egy picit biztos fog fájni,de megéri ;) Sok sikert! :)
14/18 anonim válasza:
#13: Hát grat mindkettőtöknek. (Y)
15/18 anonim válasza:
Majd jól beveri, te meg utána ott fogsz bőgni. Nagyon jó ötlet.
16/18 A kérdező kommentje:
beveri? hát mondom neki h ne legyen kemény
2015. aug. 18. 15:48
17/18 anonim válasza:
Szerintem ne akard eljatszani, nincs abban semmi szegyen hogy szuz vagy. Raadadul ennek eletreszoloan jo elmenynek kellene maradnia, es ahhoz tudnia kell a partnerednek, hogy ugy kell veled bannia. De ez a te dontesed, csak nehogy megband. Plusz ha megsem sikerul hihetoen eljatszanod, nem jo egy ilyen hazugsaggal kezdeni egy kapcsolatot, mar ha az egyaltalan.
18/18 anonim válasza:
Nem értem ti miről beszéltek : a szűzhártya az ugye ott van, vagy elvitte a macska ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!