Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz barátnőmmel, hogyan kezdjem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz barátnőmmel, hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
Ez lesz az első, hogy egymáshoz érünk úgy és ő 100% szűz. Soha nem masztizott, elvileg szűzhártya is van. Tanácsok, hogy ne fájjon neki?

2015. júl. 14. 00:28
 1/3 anonim ***** válasza:
40%

Hívd segítségül őt, majd ő kezelésbe veszi a csajodat:

https://www.youtube.com/watch?v=CEiKsjaZfVo

2015. júl. 14. 00:30
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Én az első alkalommal nem is tudtam, hogy mi fog kisülni a dologból. A barátom felajánlotta, hogy megmasszírozza a testemet, amire akkor nagyon vágytam. Bekötötte a szemem, hogy ne figyeljek semmi másra, csak az érzésre. Babaolajjal masszírozott nagyon sokáig. Kezdetben a testem minden részén csinálta, közben csókolt, cirógatott is, majd érzékenyebb területekre tévedt, pl. a combom belső fele, mellem, fenekem, stb. Az a lényeg, hogy már magától a masszázstól olyannyira benedvesedtem, hogy ömlött belőlem. Aztán izgatta a csiklómat sokáig, majd az egyik ujját bedugta óvatosan. Annyira el voltam lazulva, hogy alig tudtam arra koncentrálni, hogy bennem van valami. Először csak ott tartotta, közben nyalta a csiklómat, majd lassan mozgatni kezdte. Aztán két ujjal csinálta. Végül pedig belém hatolt.
2015. júl. 14. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Előszőr fogdosd a seggét, majd vedd le egyes ruháit először(pl. kardigán) és rá fog jönni, hogy mit szeretnél. Aztán vagy leordít vagy lesz*op...
2015. júl. 14. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!