Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőmmel most lenne az...

MiniStar kérdése:

Barátnőmmel most lenne az első és hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kell csinálni meg minden. Csak azt nem tudom, hogy inkább szavakkal vagy pl. csókokkal tudnám rávenni.
2012. szept. 23. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:

na de most ő is akarja,vagy csak te?azért ne mind1

hány évesek vagytok,hogy akarsz hozzá kezdeni?azért többet is írhatnál,mert így könnyebb segíteni

2012. szept. 23. 12:24
 2/5 A kérdező kommentje:
ő is akarja. (kort nem írok) és éppen az lenne a kérdés h, hogy kezdjek neki (csak a kezdés nem megy aztán már tudom hogy kell)
2012. szept. 23. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:

azért kort jó lenne tudni.ha gondolod pm be írd meg.....

Mert hát azért egy 18 évesnek is másak az igényei mind egy 14 évesnek.

Petting volt?Kezdjetek mindent úgy csókokkal,majd haladj lefelé.

2012. szept. 23. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Az a tapasztalatom, hogy jobb, ha olyan alkalommal esik meg egy lánnyal az első, amikor nem számít rá előre, hanem az események (hangulat, felizgatás, vágy)sodorják odáig, hogy megtörténjen.Mert így sok fölösleges parázást meg lehet előzni! Ezért a dolgok is simábban mennek!

Csók, ölelés, simogatás, szerelmes szavak (őszinte szavak!)az érzelmeidről, a gyönyörű testéről.

Aztán orális szex, amíg orgazmus közelébe nem jut. És behatolás azokban az orgazmus előtti pillanatokban, amikor már esze ágában sincs félni, hogy fájni fog!

Akkor nagyon jó nedves, a hüvely nincs összehúzódva, szinte türelmetlenül várja már azt, amire teremtődött.

2012. szept. 24. 01:11
 5/5 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2012. szept. 30. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!