Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek szívesen vennétek a szátokba egy 18/5,3as péniszt?
igen, ugyanúgy mint egy 16 cm-est. De nem is ez a lényeg, hanem hogy kié :)
De egy vadidegen pénisz engem is hidegen hagy mint a legtöbbünket :)
miből gondolod,hogy a méret alapján tetszene bárkinek is ez a farok???? elárulom, nemcsak a méret,hanem a formája,külseje is fontos!
szóval NEM!
2. válaszolóval teljesen egyetértek... de az elsővel is.
Forma, alak fontosabb, de farok az farok. Ha egy éjszakázni, vagy akármit akarok, és lenne lehetőségem farok alapján választani, se élnék a lehetőséggel.
Én pasit akarok választani, és nem farkat.
kedves egyszemely96 igazán egyszerű lélek :)
Épp pasis 3asra készülünk megint és páromnak ehhez egyrészt előtte ismerkedés kell, h kialakuljon valami szimpátia a leendő 3-al.
Másrészt a plusz pasi farka nem lehet görbe, se fitymaszűkületes, sőt előny ha a fityma erekciókor egyátalán nem takarja a makkot.
Azt a fajta kukit meg nevetségesnek tartja, ahol a makk kicsike a többi részhez képest. A hosszú vékonyat szintén.
Nekem az exem mondta, hogy annó aki elvette a szüzességét, annak nagy volt a mérete, csupám a hosszúságához képest vékony volt (vagyis vastagságban tök átlagos), azaz szerinte hülyén nézett ki, meg a makk is teljesen egyforma vastag a tövével.
Mindig szekáltam azzal, hogy oda van a nagy farokért mint minden "nő", aztán ő mesélte el ezt a sztorit.
Sokkal jobban favorizál egy olyan hosszú péniszt ami vastagságban arányos a hosszúsággal, de inkább legyen vastagabb mint hosszabb, viszont muszáj a makknál nagyobbnak lennie - szerinte.
De ő se ez alapján választott sose párt. Szerencsére én megfeleltem ezeknek az "elvárásoknak", de amit mondott, az a vékony vagy szárral egyenlő makkú farok számára undorító.
Van számodra egy rossz hírem: ha valóban 5,3 cm átmérőjű a péniszed, akkor anatómiai okokból nem fog egy nő fogsoron átjutni, a jó hír meg az, hogy a makk kényeztetéséről neked sem kell lemondanod.
Amikor olyat olvasol valakitől, hogy 5 cm átmérőjű, vagy afeletti pénisszel ügyesen mélytorkozik, akkor a fantáziádra van bízva, hogy azt nem tudja, hogy mi a mélytorkozás, a szemmértékével vannak komoly kihívásai, vagy kivehető protézise van, amit elfelejtett beleszőni a hozzászólásába. :-)
7-es
Akkor te még nem találkoztál olyan lánnyal, aki tud mélytorkozni. Nekem 19/5 és már kapta be lány tövig. :) 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!