Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem megy el, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy el, mikor szopom, mi a baj?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a barátomat szopni és azt mondja nagyon jól csinálom és nagyon élvezi, de az a baj, hogy mindig csak úgy tud elmenni, hogy ő veri és úgy megy el pl a számban. Úgy nem megy el, miközben én gyorsan szopom. Puncinál nincs gond, szex közben elmegy csak ez nagyon zavar mert ha olyan jól csinálom, el kéne szopás közben is mennie, ha meg nem csinálom jól miért mondja hogy jól csinálom, így nem tudok javítani a dolgon.

Mi lehet a baj szerintetek?

2015. júl. 14. 07:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen hozzászokott a kezéhez. Ez valakinél örökre megmarad, de ha elmegy aktus közben (ami legalább olyan nehéz sokaknak manapság) akkor szerintem semmi baj.

Nem hiszem, hogy olyan nagy gond bármelyikőtöknek is, hogy egy orál után 10-20 másodpercet rásegít a saját kezével a vége előtt, így is el tud menni a szádban stb. :)

Egyébként irigylésre méltó barátnő vagy a szex terén mindenképpen, az alapján amiket írtál :)

2015. júl. 14. 09:15
 12/15 A kérdező kommentje:
11.: nekem nem gond egyáltalán, hogy így fejezi be magának, csak azt gondoltam, hogy biztos valamit rosszul csinálok, hogy csak így megy neki és szeretném, ha jobban menne miatta.
2015. júl. 14. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
azért mondja mert nem akar meg bántani! nem élvezi ha szopod! és kész! 43/F
2015. júl. 14. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Én eddig életemben tán háromszor tudtam így elélvezni, nem a nők hibája. Nekem pl. túl érzékeny a makkom és a legkisebb rossz mozdulat is kellemetlen tud lenni. Esetleg próbáld meg azt, hogy nem húzod hátra a bőrt rajta és úgy, vagy, hogy csak lassan és nem végig húzod le. Engem pl. zavar, ha túl hátrahúzzák.

De tényleg ne aggódj ezen túlzottan. Próbálkozzatok, a lényeg, hogy elélvezzen mindenki.

2015. júl. 14. 12:08
 15/15 anonim ***** válasza:

ha nem élvezné egyrészt kitalálna valami más indokot, hogy ne kerüljön sor eleve orálra

másrészt ha nem élvezné közben sem lenne merev, nem nyögdécselne vagy sóhajtozna...

egyébként nekem is hasonló bajom van részben mert megszoktam a saját kezemet, részben túl érzékeny csupaszon, a bőrt hátrahúzva a makkom és minél közelebb kerülünk az orgazmushoz annál érzékenyebbé válik a terület és a legvége már kellemetlen érzés, ezért 1 méterrel a vége előtt mindig visszaesünk egy pontra és sose sikerül elmenni...

2015. júl. 15. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!