Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy el, mikor szopom, mi a baj?
Nagyon szeretem a barátomat szopni és azt mondja nagyon jól csinálom és nagyon élvezi, de az a baj, hogy mindig csak úgy tud elmenni, hogy ő veri és úgy megy el pl a számban. Úgy nem megy el, miközben én gyorsan szopom. Puncinál nincs gond, szex közben elmegy csak ez nagyon zavar mert ha olyan jól csinálom, el kéne szopás közben is mennie, ha meg nem csinálom jól miért mondja hogy jól csinálom, így nem tudok javítani a dolgon.
Mi lehet a baj szerintetek?
Én se tudtam még elmenni szopástól.
Lehet, h nála is az a gátlás, h régebben azt gondolta, ez megalázó a nőnek, és hiába látja, h te lelkes vagy, és semmi hasonlóról sincs szó, a régi beidegződés felülírja a mostani tapaszzalatát.
De kézzel is szoktam neki hol gyorsan, hol lassabban felváltva és akkor sem, pedig azt mondja, hogy elég erősen szorítom, de nem túlzottan, hogy pont jó. És úgy sem :(
Lehet tényleg azért mert én vagyok neki az első és eddig csak magának csinálta és ahhoz hozzászokott? Olyan rossz, úgy érzem, nem vagyok elég jó, de nem mondja, hogy mit csinálok rosszul pedig még a számban is elmehet és le is nyelem.
Azért nagyon ne stresszeljél miatta, mert ha benned elmegy, ami sztem nehezebb mint szájba, akkor nagy gond ne lehet. Amiket leírsz elég profi lehetsz :) Bele fog jönni. Pár hónap múlva már csak mosolyogsz rajta. Kézimunkától elmegy?
Ja még egy tipp:
Csináljátok úgy hogy ő veri a farkát te pedig ráteszed a kezed hogy érezd hogy milyen ütemben hogy csinálja néha átveszed úgyanúgy csinálod. Aztán visszaadod. Kottonba verd neki, vagy harisnyába.
Köszi a tippeket, igyekszem, de talán tényleg megoldódik idővel csak ő nagyon ráizgul a dologra.
Utolsó: ha kézzel is verem neki, akkor sem megy el, csak ha ő csinálja magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!