Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátom nem fogadja el a testemet?

Figyelt kérdés

A melleim elég kicsik. Erre a barátomnak mindig van valami gúnyos megjegyzése. És amikor látja hogy zavar akkor csak mégjobban röhög. Most nem akarok példákat írni nehogy olvassa és magára ismerjen, de nagyon sértő dolgokat tud mondani rá, nem csak a méretére hanem már a mellbimbómra is.

A puncim sajnos kilógó kisajkakkal lett megáldva. Erre inkább ki sem térek, nagyon undorodik tőle. Denevérszárnynak vagy húscafatnak hívja, folyton célozgat rá hogy "de én így is szeretlek", mintha valami fogyatékossággal élnék. És számomra a legmegrázóbb dolog tegnapelőtt történt, amikor kérte hogy csináljak a puncimról egy képet. Elküldtem neki, skypeon beszéltünk, és mikor megkapta csak ennyit hallottam.hogy "fuuuuuujjjj".... na ott lett tele minden.

Én mindig is önbizalomhiányos voltam, nem engedtem soha hogy világosban lásson meztelenül, nem engedtem az orális szexet, semmit. Most hogy végre kezdek felszabadulni, most meg azt kapom amitől legjobban féltem. És már nem bírom ezt most is bőgök, undorodom magamtól, nem érzem magam nőnek, nincs kedvem magamra nézni és úgy érzem lassan be fogok kattanni emiatt.

De persze miután kiröhögi magát mindig átölel hogy csak viccelt és így szeret. Ezt azért hozzáteszem. De akkor is rosszul esik.

Mit csináljak???? Csak a műtét tud segíteni?

19/L

2015. júl. 14. 03:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%
Ezt nevezed te barátnak?
2015. júl. 14. 06:04
 12/31 WalterWhite. ***** válasza:
100%
Mondd meg neki hogy "nincs szex X hétig, mert úgyis undorítónak tartasz, addig verd magadnak a pöttöm farkadat!". Lehet elgondolkozna.. aztán a megadott hét végén dobd ki a fenébe. Ezt érdemelné.
2015. júl. 14. 06:51
 13/31 TheCruve ***** válasza:
93%

Én az első gúnyos kijelentésénél, vagy röhögésénél beletérdelnék az arcába!

Én imádom a kilógó kisajkat... hmmm páromé is ilyen!

Nem tudom neki miért csúnya és miért csúfolja ,rég legépeltem volna a helyedben.

Műtétet felejtsd el... mert ez nem betegség! A barátod BETEG!! Őt kéne megműteni!

2015. júl. 14. 07:18
 14/31 anonim ***** válasza:
95%
Lapát! Ne hagyd, hogy megalázzon, lelkedbe tiporva szórakoztassa magát! Hogy az önbizalmadat tapossa! Hajítsd ki, végleg, ne keresd, ne vedd fel neki, dobd ki! Rohadt kretén bunkó egy ember! Huh, de felbaszott idegileg! Hidd el, semmi baj nincs a kilógós puncival, a nagy cicibimbi udvarokkal sem. Én pl ezt szeretem a legjobban. Kicsi a cicid? És? Ezt dobta a gép. Ha nem tetszik, el lehet menni! Neki talán tökéletes töke van? Menjen az anyjába az ilyen! Egy ilyenért ne te próbálj meg változtatni a változtathatatlanon! Hidd el, megtalálod az igazit, aki szeret és nem alázgat, akinek tetszni fog a puncusod, a cicibimbid! Próbálj megnyugodni! És dob ki a mocskot!
2015. júl. 14. 07:57
 15/31 anonim ***** válasza:
94%
Te pedig a farka méretére tegyél megjegyzéseket. Hidd el, hogy abba hagyja akkor. Úgy már nem lesz olyan vicces neki!
2015. júl. 14. 08:13
 16/31 anonim ***** válasza:
93%
Szakits. Ez egy barom!!!!
2015. júl. 14. 08:15
 17/31 anonim ***** válasza:
92%
Sokaknak épp ezek az adottságok tetszenek! Csak meg kell találni a hozzád valót ;)
2015. júl. 14. 08:33
 18/31 anonim ***** válasza:
91%
Kérdésedre válaszolván: szakíts. Rögtön miután elolvastam a soraimat lehetőleg :). De! Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, én is voltam ilyen önbizalomhiányos, ebből kifolyólag én is rettegtem, ragaszkodtam az engem lehúzó pasihoz, mert azt hittem, hogy soha nem fogok kelleni másnak... Hát, nagyon nem így lett. A következő férfi, akivel együtt voltam mindig éreztette velem, hogy mennyire tökéletes a testem, és mennyire szerencsés lehet, hogy egyáltalán velem van, és megérinthet. Ilyen pasival szabad csak együtt lenni, Kérdező! Akik építenek, nem pedig rombolnak. Lefogadom, hogy a p*csfejű barátod sem tökéletes, sőt... Ne hagyd, hogy tovább romboljon téged, mert valószínűleg univerzumokkal jobb nő vagy, mint ő pasi a pasik között, és csak fél, hogy erre te is rájössz. Hajrá, dobd ki a senkiházit! :)
2015. júl. 14. 08:39
 19/31 anonim ***** válasza:
92%
Dobd ki a f.aszid!Nem szeret téged,mert aki szeret,elfogad olyannak amilyen vagy!
2015. júl. 14. 09:20
 20/31 anonim ***** válasza:
92%
Szakits. Nalunk ugyan ez megy a szuleimnel csak ok hazasok,en ugy gondololom ez nem egy normal ferdi felfogas. Szegeny anyukam mar nem tudom megszamolni hanyadik plasztikai mutetre megy,mert sosem lesz jo.... Szerintem ezt te magadnak ne akard.Nekem picit logosak a cicijeim,nem olyan nagyok es kilog a kisajkam,most 10kilot fel is szedtem.... Tudod mitnreagal a parom? Azt,hogy imadja a melleimet,mindig nezi oket es azt mondja,hogy igazi tokeletes noi alakjuk van,mert igen ilyen egy termeszetes cici es a puncimert is oda van. Tegnap meglatott fehernemube es lattam,hogy mar ki van tole es mondogatta,hogy ne fogyjak nekem nem is kell fogynom,gyonyoru testem lett. Nekem egy igazi ferfi ilyen. Persze kondizni kuld,mert sportos testem van es az egeszseg miatt fontos,de nem vagyik arra,hogy ne lehessen rajtam mit fogni. Te is egy ilyenn baratot keress inkabb.
2015. júl. 14. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!