Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom nem fogadja el a testemet?
A melleim elég kicsik. Erre a barátomnak mindig van valami gúnyos megjegyzése. És amikor látja hogy zavar akkor csak mégjobban röhög. Most nem akarok példákat írni nehogy olvassa és magára ismerjen, de nagyon sértő dolgokat tud mondani rá, nem csak a méretére hanem már a mellbimbómra is.
A puncim sajnos kilógó kisajkakkal lett megáldva. Erre inkább ki sem térek, nagyon undorodik tőle. Denevérszárnynak vagy húscafatnak hívja, folyton célozgat rá hogy "de én így is szeretlek", mintha valami fogyatékossággal élnék. És számomra a legmegrázóbb dolog tegnapelőtt történt, amikor kérte hogy csináljak a puncimról egy képet. Elküldtem neki, skypeon beszéltünk, és mikor megkapta csak ennyit hallottam.hogy "fuuuuuujjjj".... na ott lett tele minden.
Én mindig is önbizalomhiányos voltam, nem engedtem soha hogy világosban lásson meztelenül, nem engedtem az orális szexet, semmit. Most hogy végre kezdek felszabadulni, most meg azt kapom amitől legjobban féltem. És már nem bírom ezt most is bőgök, undorodom magamtól, nem érzem magam nőnek, nincs kedvem magamra nézni és úgy érzem lassan be fogok kattanni emiatt.
De persze miután kiröhögi magát mindig átölel hogy csak viccelt és így szeret. Ezt azért hozzáteszem. De akkor is rosszul esik.
Mit csináljak???? Csak a műtét tud segíteni?
19/L
"A melleim elég kicsik. Erre a barátomnak mindig van valami gúnyos megjegyzése"
Remek. -.-
" És amikor látja hogy zavar akkor csak mégjobban röhög"
Szánalmas.
"A puncim sajnos kilógó kisajkakkal lett megáldva. Erre inkább ki sem térek, nagyon undorodik tőle. Denevérszárnynak vagy húscafatnak hívja"
Idióta bunkó gyökér.. Eddig a pontig olvastam el a kérdésed. Nem értem minek vagy egy ilyen idiótával együtt ?
Nem, nem csak a műtét segíthet! (Sőt, ha van eszed, kivered a fejedből ezt a műtét dolgot!)
Keress egy kevésbé felszínes barátot, aki szeret, megbecsül és tisztel annyira, hogy nem aláz meg.
Kiegészítő intézkedésként addig is, te meg szóld le a pasid pélóját!
Nem értem miért vagy vele.
Műtét?? lányom, szép nem vagy hülye ne legyél.. -félretéve a viccet, nálam se a kicsi mell, se a kilógó kisajkak nem tartoznak az undorító/ illetve kizáró ok kategóriába, ne hagyd h tovább rombolja az önbizalmad. ez az ember nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!