Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy a feleségem végig csinálja az orált. Egyszer megcsinálta (20 év alatt) azt mondja meglázó neki pedig meg csókolom rögtön utánna nem zavar?
lehet már nem vonzódik hozzád. Lehet gondol rá, de, ha nem akarja nem kellene erőltetni..
Am mit jelent az, h végig csinálja?:O
Az én párom sem csinálja végig, pedig néha jól esne.
Egyetlen egyszer végig csinálta, de akkor saját magától.
Viszont én elfogadom, hogy számára ez nem kellemes. Elmondása szerint utálja az állagát, és az ízét. Márpedig a szexben az arany szabály, hogy mindkét félnek örömet okozzon az, amit csináltok.
Nem szabad erőltetni, mert a kapcsolat is rá mehet.
Ha semmiképpen nem tudod ezt a részt elhagyni a szexből, és mindenképp igényled, gondolkozz el esetleg azon, hogy szakítasz vele.
Ha nem undorból, hanem megalázó érzetből nem tudja megcsinálni, az viszont már az igazi vonzalom, és bizalom kérdését súrolja. Ülj le vele, és beszéljétek át. A szexben semmi megalázó nincs, ha azt szerelemből tesszük meg a másiknak. De, nagyon fontos, hogy mindkét fél élvezze a játékot.
Sok sikert.
31F
A végig azt jelenti hogy elélvezésig a szájába.
Mindig is szerttem volna csak gondoltam kiírom hátha jön valami jó válasz .Ha valamit nem kap meg az ember annál jobban vágyik rá.És rosszul esik hogy annak ellenére hogy én bármit megteszek mindent ugy csinálok hogy neki legyen jó ő nem hajlandó rá.
Tudom mit jelent a végig.
Én is, sokszor vágytam rá, de elfogadtam azt, hogy ő nem akarja, és pont.
De esetedben visszakérdezek. Ha a barátnőd arra gerjedne, hogy nyald ki a fenekét wc-zés után, megtennéd neki? Ha nem, miért nem? Mert undorítana igaz?
Ő így van a te spermáddal. Undorítja.
Tudom erős példát hoztam fel, de más most nem jutott az eszembe.
Ha nem tudsz elszakadni ettől a vágyadtól, legjobb ha szétmentek. Rávenni ugyanis sosem fogod tudni. Kivéve akkor, ha nem undorodik, csak pszichésen nem fogadja el. Akkor még lehet esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!