Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szerelem rögtön együtt jár a szexuális érzelmekkel?
Figyelt kérdés
Létezhet olyan, hogy valaki szerelmes valakibe, de nem feküdne le vele? Itt nem a gátló tényezőkre gondolok, hanem arra, hogy tényleg nem kívánja szexuálisan sehogysem.2015. máj. 14. 20:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem ilyen egyszerűen nincs. Ha nem akarsz lefeküdni vele akkor maximum nagyon szereted mint barátot. A szerelemmel kéz a kézben jár a szexualitás, a vágy. Legalábbis ez az én véleményem. :)
L
2/4 anonim válasza:
Szerintem együtt jár. Szerelmes vagyok belé, kívánom a lelkét, kívánom a testét, egyszóval mindent, ami ő.
3/4 anonim válasza:
Én nem leszek szerelmes olyan lányba aki nem izgat szexuálisan.Nem azért mert én csak dugni akarnék egy lánnyal, hanem egyszerűen ha nem tetszik maga az ember akkor nem leszek belé szerelmes.A génjeidbe van kódolva ez.Alapvető emberi tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!