Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Március-26án voltam beteg....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Március-26án voltam beteg. Márc-29-én együtt voltam a barátommal és le csúszót a gumi, aktus után egy szere be vettem a gyógyszert félórájára, a másikat ahogy le van irva. Még semmi jelet nem érzek hogy meg betegedjek, meg semmi vérzés nem volt?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 22. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Helyesírásunk szabályainak 11. kiadása 1984-ben jelent meg. Szókincsünk folyamatos változása halaszthatatlanná tette a kiadvány teljes szótári anyagának jelenünk követelményeihez való igazítását. E törekvés eredményeképpen a szójegyzék - a Magyar helyesírási szótárral (Akadémiai Kiadó, 1999), mai szavaink gazdag gyűjteményével összhangban - jelentős mértékben megújult. A szabályzat szótárának korszerűsítése nem jelenti helyesírásunk szabályainak módosulását!

Utolsó ismert ár: 2.138 Ft

2012. ápr. 22. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Nem csak a helyesírással vannak gondok, a fogalmazási készséget is fejleszteni kéne, érthetetlen, amit írsz.
2012. ápr. 22. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Most lehet, hogy az én szövegértésemet kéne fejlesztenem, de komolyan mondom, nem nagyon értem amit leírtál. Nagyjából sejtem, de nem vagyok benne biztos. De ha belegondolok, hogy neked egyszer még gyereked is lesz, te jó ég.
2012. ápr. 22. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Beteg voltal? Influenzas?

Hany eves vagy?? Eddig meg csak egy 11 eves szajabol hallottam a menstruacio szinonimajara, hogy betegseg.. EZ NEM BETEGSEG, NE HIVD IGY!!!!

2012. ápr. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!