Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond az, hogy én nem vagyok olyan pasi aki rögtön az ágyba viszi a csajt?
A szex az jó, meg minden imádom, megörülök érte. De ha valakivel rögtön lefekszem, főleg az első randin, akkor ott a szex lesz a főszerepben.
Most viszont jött egy sms a csajtól akivel randiztam, hogy hagyjuk, mert nem kívánom őt. Én csak lestem, majd rákérdeztem hogy ezt miből szűrte le, amire az volt a válasz, hogy hát mondta hogy jöjjünk haza, és célzott is rá, hogy hozzam haza, ami nekem is leesett, de mondtam is neki telefonon - felhívtam - hogy attól hogy még nem fektettelek le, nem azt jelenti hogy nem is akarlak, de nem hisz nekem.
Most a szituáció az, hogy tökjól megvoltunk, DE az egész csajból kiábrándultam. Ő ha itt ilyen akkor egyéb téren is kombinálós típus lesz ugye? Meg majd jön a szeret nemszeret kombóval? Mert az olyanoktól a hideg ráz.
Miért gond az neki, hogy nem akarom rögtön bedugni neki? Miért kell ezt így lekombinálni, nem vagyunk már gyerekek, szeretnék komoly kapcsolatot, nem olyan nővel, aki egy nagy hús, és magától házhoz jön, küzdeni se kell érte. A legnagyobb baj, hogy ebből mi az hogy "nem kívánom?". Nagyon jól ismer hogy csajozó gép vagyok/voltam, úgyhogy etéren nagyon inkább becsülnie kellene magát, hogy őt perpill nem viszem rögtön ágyba a többiekkel ellentétben. Lehet önzőség, vagy nagyképűség ez, de szerintem igaz! Ő benne többet vettem észre, és szeretnék érzelmileg is közel kerülni hozzá, mielőtt odakerül a sor.
Az biztos hogy nem csak szexet akar, de pont ezaz, hogy türelmetlen és kombinálos tipus, amúgy nagyon édes meg cuki csaj, és nagyon egy hullámhosszon vagyunk, de még csak 1 nap telt el, és máris úgy érzem magam mint aki 20 éves házasságban él, és veszekednek folyton folyvást.
nekem csak az az 1 bajom van vele, hogy ilyeneket mond hogy nem kivánom az első nap után. Meg hogy gyanusítgat, kombinál, ezt nem szeretem. Most ezt még elnézném, de ha itt ilyen, milyen lesz később? Állandóan jön a szeretsz? szertesz? kombóval?
Nem tudom, az hogy ezt leírta SMS-ben az nem jelent semmit, úgyis találkoznánk holnap ha akarnám, mert megvolt beszélve, és ismerem. Most csak durcizik a semmiért.
bizonyos értelemben ismertük egymást, de igazából ez se igaz, csak tudtuk ki a másik meg hogy milyen életet él. (pl. azt hogy én csajozógép vagyok azt ő tudta)
Nem az első csaj aki felajánlja magát, de az ilyenekkel sosem éltem, mert ezek azok a típusú csajok akik rögtön szexelni akarnak de a barátnőd is akar maradni. A kettő kiüti egymást.
Megdugni akkor fogom ha a barátnőm lesz, nem tudom mi lesz holnap, majd hátha ír vagy valami, ha nem akkor szerintem holnap nem lesz tali, hátha keres majd hogy nem keresem.
Futni utána nem fogok az biztos... már eleve többet adtam neki mint amit egy közönséges lány kap tőlem.
Figyelj, ha nyomultál volna rá, akkor ugyanez a csaj valószínűleg azon problémázna, hogy miért akartad mindjárt az első randin megfektetni, ő nem ilyen lány...
Ahogy leírod, ez inkább valami problémás csaj, ne keresd a racionalitást (és nem azért problémás, mert nő, hanem, mert vannak problémás emberek, mielőtt mindenki nekem esik :))
Én azzal tisztában vagyok hogy elég sok kétértelmű hozzászolása volt, ami egyik értelmezés szerint azt jelenti hogy "menjünk haza és dugjunk egy nagyot", de én szándékosan nem akartam így értelmezni.
Nagyon értelmesnek tünik meg helyén van az esze is mégis ez így most furcsa volt nekem. Ha hazahoztam volna szerintem nem problémázott volna, nem azért hogy őt védjem, csak jobb reálisan beszélni mint célkeresztet rakni ezért a fejére.
De ha hazahozom és megdugom akkor csak 1 a sok közül.
Bocsi, de szerintem itt te vagy az, aki teóriákat gyárt és kombinál. Ha a csaj egyértelműen jelezte, hogy szexelni akar és elutasítottad, akkor egyrészt most nyilván vérig sértetted, másrészt joggal gondolja azt, hogy nem kívánod. Különben minek utasítottad volna vissza.
Küzdeni akarsz. De minek? Hiszen ez nem lenne más, csak egy hazugság önmagad számára. TUDOD, hogy kíván, akkor minek húzni egymás agyát? Csak mert valami ezeréves béna hagyomány így diktálja?
Én lefeküdtem a párommal rögtön az első randin. Kívántam őt, ő is engem. Akkor meg minek játszmázni? Ez nem egy szappanopera. Lefeküdtünk, ettől nem csökkent a világpiaci értékem semmit a világon. Ugyanúgy tudtunk randizni utána, udvarolt, csak épp szexeltünk is. Mégis egymásba szerettünk és ma a világ legfurcsább és állítom, hogy legjobb párját alkotjuk.
Gondolkozz el egy kicsit az általad leírtakon. Problémát generáltál, aztán túlkombináltad. Pedig csak annyi történt, hogy megsértettél egy lányt. Egy nagy csajozógépnek ezt illene tudni.
nem gondolkozok el, mert akit megdugok az első nap azt nem fogom megbecsülni! sok nőn vagyok túl hogy ezt tudjam.
azt se tudom igazából hogy ő kicsoda. ha most lefeküdnék vele azért tenném mert ő egy nő. nem azért aki. és itt a gond. így nem akarok vele lefeküdni.
Nem utasítottam el, csupán úgy tettem mint aki nem veszi a lapot, két külön dologról beszélünk! Én eljátszottam a hülyét, ahelyett hogy azt mondtam volna hogy "ne kapkodjuk el". De ezt kellett volna mondanom.
De mindegy, azóta már kicsit úgy gondolom, főleg most, hogy 2 ember ha egyformák (mert igen is az egyformák és nem az ellentétek vonzák egymást), akkor ez evidens amit írok.
De mivel ő neki nem az, ezért nem illünk össze. Neki más fogalma van a párkapcsolatról mint nekem. Ő könnyűvérű. Kihívás? Egy nagy nulla. Főleg nekem, aki nem tudom hány kalandon vagyok túl, szeretem a kihívásokat, benne meg semmi érdekes nincs, eltöltötem vele 2 órát és még én vagyok a rossz, amiért nem feküdtem le vele!
Igazán nagy kincs lehet, sokat kellett küzdeni! A gond az, hogy kiábrándultam belőle, annyira, hogy már megdugni se akarom, pedig azért ez nagy szó! Főleg nálam.
Hátha alszok egyet és jobb lesz, és csak az indulat beszél most belőlem. Ez az "olcsó" ribi szokás amit most ő csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!