Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gond az, hogy én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond az, hogy én nem vagyok olyan pasi aki rögtön az ágyba viszi a csajt?

Figyelt kérdés

A szex az jó, meg minden imádom, megörülök érte. De ha valakivel rögtön lefekszem, főleg az első randin, akkor ott a szex lesz a főszerepben.

Most viszont jött egy sms a csajtól akivel randiztam, hogy hagyjuk, mert nem kívánom őt. Én csak lestem, majd rákérdeztem hogy ezt miből szűrte le, amire az volt a válasz, hogy hát mondta hogy jöjjünk haza, és célzott is rá, hogy hozzam haza, ami nekem is leesett, de mondtam is neki telefonon - felhívtam - hogy attól hogy még nem fektettelek le, nem azt jelenti hogy nem is akarlak, de nem hisz nekem.

Most a szituáció az, hogy tökjól megvoltunk, DE az egész csajból kiábrándultam. Ő ha itt ilyen akkor egyéb téren is kombinálós típus lesz ugye? Meg majd jön a szeret nemszeret kombóval? Mert az olyanoktól a hideg ráz.

Miért gond az neki, hogy nem akarom rögtön bedugni neki? Miért kell ezt így lekombinálni, nem vagyunk már gyerekek, szeretnék komoly kapcsolatot, nem olyan nővel, aki egy nagy hús, és magától házhoz jön, küzdeni se kell érte. A legnagyobb baj, hogy ebből mi az hogy "nem kívánom?". Nagyon jól ismer hogy csajozó gép vagyok/voltam, úgyhogy etéren nagyon inkább becsülnie kellene magát, hogy őt perpill nem viszem rögtön ágyba a többiekkel ellentétben. Lehet önzőség, vagy nagyképűség ez, de szerintem igaz! Ő benne többet vettem észre, és szeretnék érzelmileg is közel kerülni hozzá, mielőtt odakerül a sor.

Az biztos hogy nem csak szexet akar, de pont ezaz, hogy türelmetlen és kombinálos tipus, amúgy nagyon édes meg cuki csaj, és nagyon egy hullámhosszon vagyunk, de még csak 1 nap telt el, és máris úgy érzem magam mint aki 20 éves házasságban él, és veszekednek folyton folyvást.

2015. máj. 15. 21:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
na meg én sértettem meg... ő sértett meg engem, én máshova helyeztem el őt mint a többit, és én vagyok kérdőre vonva! örüljön hogy egyáltalán szóbaállok még vele ezek után és alszok erre egyet.
2015. máj. 16. 00:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem értetted meg, amit írtam.
2015. máj. 16. 11:15
 13/17 A kérdező kommentje:

Én sajnálom hogy te még mindig azt gondolod, hogy két embernek ismeretlenül, le kellene feküdnie egymással.

Tudom hogy vannak ilyenek, de én nem akarok ilyen párt kifogni. Sajnos van az olyan "ember" mint te, akinek van egy véleménye, és nem fogadja el, ha másnak más a véleménye. Csak a saját irományodat fogod kész tényként.

Ha már ezt a topikot elolvasod, nem egy lány van, aki úgy gondolkodik mint én. Szóval mégis csak van igazsága annak amit írok. Lefekszek vele szívesen, de akkor a két melle meg a feneke miatt. Onnantól meg az se fog érdekelni, hogy valójában ki ő. Csak átjösz? Igen, Dugunk, bocs, dolgom van. Ez jobb?

2015. máj. 16. 12:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Leírom még egyszer, hogy engem, de szerintem a férfiakat meg főleg, szexuálisan nem lehet megfogni. Megunni lehet. Ha korán kezdődik.
2015. máj. 16. 13:06
 15/17 A kérdező kommentje:

a többi férfiakat* főleg... na inkább ilyen hozzászólásokra nem vagyok kiváncsi, ami csak azt mondja el, amit én is tudok, ő kíván le akar velem feküdni, én nem hoztam haza "DE ÉN NEM MONDTAM NEKI HOGY NEM KÍVÁNOM"

és ott a szöveg a végén. azért írtam nagybetűvel, mert még elírhatunk 30-40 hozzászólást is, hogy vitatkozzunk, de te akkor is az igazad hajkurászod majd. Semmi rosszat nem csináltam, és én vagyok az aki mintha hibázott volna!

2015. máj. 16. 13:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Oké, lehet hogy igazad van. Csak őszintén szólva számomra felfoghatatlan, hogy egy ember miért lenne attól kevésbé érdekesebb, mert lefeküdtél vele.

Ha egy nőben összesen csak annyi érdekes van, hogy még nem dugtad meg, akkor legyünk őszinték, az a nő vélhetően egy üresfejű liba.

Egyébként tény, hogy talán elfogult vagyok: én ágyba mentem a párommal az első randin. Igaz, nem is akartam járni vele, csak szexelni, és pontosan tudtam, hogy ő falja a nőket, tehát ha tapasztalt szexpartnert akarok, akkor ő kell nekem. Az más kérdés, hogy ezek után is érdekes maradtam a számára, sőt ő egyre érdekesebb lett az én számomra és végül a jelen állás mellett úgy tűnik, hogy mellette leszek a világ legboldogabb anyukája :)

Ebből azonban semmi nem lett volna, ha akkor, amikor kezdeményezek nála, elutasít. Közben meg tudom, hogy rajtam kívül minden más nőt megdugott. Ennek ugyanis az az üzenete lett volna, hogy mindenki más kell neki, csak én nem. Szerintem a kérdésedben írt lány is ezt érezheti, hiszen magad írtad, hogy tudja, hogy minden más lányt ágyba vittél..

2015. máj. 16. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:

"Minimális alap,hogy egy ffi küzdjön meg a nőért.Ez lenne a normális."

Miért is?

Nyugodj le kérdező. Feleslegesen aggódsz lényegtelen dolgokon. Ha meg akartad volna baxnu akkor egy perverz állat vagy. Ha nem akartad akkor nyilván b*zi. Hülyékkel ne foglalkozz.

2015. máj. 16. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!