Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok eddig hany pasival dugtatok? Kort is ha lehet
Itt egyes embereknek nem több csajjal kéne lefeküdniük, hanem egy helyesírási szótárt kéne jól megtoszogatniuk. "Egyel." "ojan" ...
Amúgy személy szerint 19 (L) vagyok és szűz.
én szeretkezni szoktam és nem dugni (ezt muszáj volt hozzátenni) ...amúgy eggyel.
23L
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
valaszoljatok lanyok, latom itt sok ilyen eset van.
Én inkább LEGO Star Wars-oznék!
Higgyétek el. A LEGO Star Wars sokkal jobb mint a szex!! főleg ha már van úgy kb 20 30 Birodalmi és Lázadó,
vagy Klón és Droid-od Na ha azokkal játszik az ember sokkal nagyobb élvezet. Például: el lehet játszani az Endor bolygói csatát. Én például 5 éves korom óta gyüjtöm a LEGO Star Wars-t a barátaim meg azt mondogatják hogy "Figyelj hagyd azt a sok lego-t gyere el velünk csajozni meg szórakozni!" Én ilyenkor azt mondom "Kösz nem inkább a LEGO!" :) :)
16/f
Vannak itt ám számok...
20 évesen a kettő már vérciki ebben a világban, de ez van :D
35os ezt komolyan irtad?:D nem ironizaltal mi? fel kene tenni a napiszarra, hogy inkabb legoznanak az emberek szex helyett.
mondjuk ugy meg hallatszana valahogy ha lego fejleszto lennel es baromi gazdag egy orias lego hazban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!