Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok eddig hany pasival dugtatok? Kort is ha lehet
Figyelt kérdés
van nehany csaj ismerosom es total nyugodtan beszelgetnek mindenki elott hogy kivel hanyszor fekudtek le,csak ezert kerdem.:)2015. júl. 11. 00:30
13/39 anonim válasza:
#1 Arra nem gondoltál, hogy egy emberrel többször is csináld?:D
16/39 anonim válasza:
200-300 nővel csaltam meg eddig a 4 barátnőmet
17/39 anonim válasza:
Már miért lennék az? :D
Talán mert élvezem, az életet, és nem fogom öregen, és rondán, otthonról irigyelni azokat, akik kiélvezik, a lehetőségeiket, és nem hagynak ki minden jó dolgot az életben!
És ezért a fiatalabbakat hibáztatják!
Szóval 27# nem én tehetek arról, hogy elmegy feletted az élet, anélkül, hogy bármit is elértél volna!
Nem az én hibám! Bocsi!
Fogadjunk, valami híres színész nő akartál lenni, akit mindenki irigyel a szépsége miatt! De csak egy kis titkárnő lettél, akit mindenki utál, és kihasznál! :/
Bocsi, de ez sem az én hibám!
1# voltam
20/39 anonim válasza:
29
És mivel nincs rám írva, nem ez alapján fog megítélni senki.
Ja, amúgy meg tökre nincs jelentősége.
Októberben leszek 27.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!