Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok eddig hany pasival dugtatok? Kort is ha lehet
Figyelt kérdés
van nehany csaj ismerosom es total nyugodtan beszelgetnek mindenki elott hogy kivel hanyszor fekudtek le,csak ezert kerdem.:)2015. júl. 11. 00:30
22/39 anonim válasza:
6 pasi, 3 csaj
Durva, hogy lassan természetesnek számít, hogy 15 évesen már dugnak... Néha öregnek érzem magam a 21 évemmel :D
23/39 anonim válasza:
Én 14 évesen jöttem össze a barátnőmmel, mist vagyok 22 és mára már a feleségem. Se ő , se én nem voltunk mással. Ezért tudom ennyire felhőtlenül szeretni. De akit már 10 pali bemocskolt 20 éves léttére, az bizony r.banc
25/39 anonim válasza:
27 fiu
2 lány a mérce 15 vagyok :-D :-D :-o
27/39 Pszt! válasza:
:OOO
Azt hiszem kiakadtam xDDD
Vannak itt szép dolgok :D
4 férfi és 2 nő
24/N
28/39 anonim válasza:
#27 es Szomorú hogy csak egy nővel voltál
ez ojan mintha mindig mákos tesztát ennél reggel, délbe, este és másnap ugyan azt
bár ha éhes vagy az is jólesik
de nefeledd hogy az sose biztos hogy nejed nem evett e máshol vmi finomságot vacsira vagy ebédre
ezt sose tudod meg
29/39 anonim válasza:
Utolsó: Nem az a baj, hogy ő nem evet mást, ha neki annyira bejött. Hanem hogy ítélkezik, és bemocskoltnak nevezi, akik kóstoltak más ízeket. Na ez a valódi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!