Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ekkorával mit tudok kezdeni?
18F
A barátnőm 18L
Mindketten szüzek vagyunk.
A farkam 14cm hosszú és 5cm széles.(170cm magas vagyok)
Ez miatt nagyon nem vagyok biztos magamba mert tudom hogy kicsi és attól félek hogy nem tudom majd kielégíteni.
Ő majdnem velem egymagas.csodás alak meg minden.neki nincs miért aggódnia.
Olyan pózokat tudnátok mondani amiben ekkora mérettel ki lehet elégíteni a lányt?
nem kell felned. pont jo lesz neki.
attol hogy o is kieleguljon figyelj ra mi a jo neki es akkor o is elmegy.
Úristen, ez mekkora hülyeség, hogy ez kicsi... 5 cm vastag? Szerintem fele akkorával is élvezné. Gondolj bele, az ujjad is mekkora, mégis lehet tőle élvezni. Sőt szerintem ez nagy is lesz neki elsőre. 14 cm hossz bőven nagy. Még orálnál is jobb a kisebb, mert azt legalább el lehet nyelni fulladozás és akaratlan megharapás nélkül. Jó oké, kinézetre szebb a nagyobb fütyi, azt bevallom, de ez már bőven az a kategória, ami szép tud lenni.
Amúgy egy csaj, ha nem tud elmenni, jóóó nagy fütyköstől se fog tudni, de fájni azt fog. Most az jó? Ez a sok méretes kérdés, te jó ég... ki vagyok akadva. Az élvezés a szex lényege, és az alapjában nem méretfüggő, hanem használatfüggő. Plusz gyúrj a nyalási technikádra, mert az extra élvezet, plusz nagyobb odaadásról is tanúskodik... ritka a pasik körében.
Hátulról meg sz.r szexelni nőként szerintem, de hát kinek a pap, kinek a paplan.
Egy nő
Azt hiszem,mindanyian egyetértettünk!
Semmi okod sincs aggodalomra!
Sőt,ha mindketten szüzek vagytok,oldott hangulatban,megfelelő légkör,nyugalom;nagyon szépen egymásra tudtok hangolódni és figyelni arra,mi az ami mindkettőtöknek örömet okoz!
Nyugodtan,mondjátok is el egymásnak;bizalom a jó kapcsolat alapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!