Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szex? Mit lehet ezzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex? Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Tényleg kedvelem az orális szexet, imádom a párom, de borzalmasan rossz szagú ott lent. Megbántani nem akarom.

2015. jún. 18. 06:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Probalj valahogy finoman utalni ra
2015. jún. 18. 06:46
 2/13 A kérdező kommentje:
De hogy? Azt mégsem mondhatom, hogy "Drágám, csak akkor lesz szex, ha előtte fürdesz". Ennél kevesebbet is lelkére vesz :(
2015. jún. 18. 06:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig ezt jobb ha elmondod neki. Lehet megsértődik, de utána változtatni fog rajta.
2015. jún. 18. 07:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondol rá magától, hogy tisztálkodjon előtte?

Kb. hány órával fürdés után érzed úgy, hogy "borzalmas rossz szagú ott lent"?

2015. jún. 18. 07:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Csabitsd ot be a tuhanyba es furdesd meg majd oralozz neki ott.

Es aztan mond meg neki h ilyen melegekben jobb ha lefurdotok elotte. :) ha normalis megerti hidd el! 23N

2015. jún. 18. 08:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát ha egy nő ott ne mosakszik vagy a szőrét sem teszi rendbe akkor az kizáró ok. Azonnal ott kell hagyni. Az ilyen nővel nem élvezetes a szex. Melyik nő akarna egy férfit leszopni, ha két hete nem fürdik meg és tiszta túrós a farka. Undorító. Én beülök a kádba és nekem olyan alaposan megmossa a párom a farkam hogy már attól feláll hogy megyünk a kádba mosakodni. Mint ahogy én is megmosom neki még a fenekét is. Ez annyira lapvető dolognak kell lenni egy párnál. Ha nem teszi meg ha kéred én ott hagynám. Undorodnék ha ilyen lenne a párom.
2015. jún. 18. 09:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát a sajtnak sajtszaga van, a rózsának rózsaszaga!

Azért csak beszéld meg vele!

Fő az őszinteség, vagy nyalhatsz halszagú puncit egy életen át!

2015. jún. 18. 09:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát bocsánat, de nálunk alap, hogy nyalakodás előtt bizony rendberakni odalent a dolgokat. Én alapból szeretem előtte megmosni, mert mégiscsak higiénia...

És igenis szólj rá, hogy fürödjön le és kap jutalmat. Tudom, hogy vannak gusztustalan pasik akik ha tehetnék 1 hétig nem zuhanyoznának, azokra rá kell szólni, mert hozzászoknak és később már nem tudod utasítani őket.

2015. jún. 18. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Milyen az a borzalmasan rossz szag? Egészséges pina fürdés után nem büdös. Ha nem hordana bugyit akkor szex eleőtti fürdés nélkül se lenne büdös. Ha mégis az, akkor valami fertőzése van. A pasinak mega tökét kell jó alaposam megmosni mert náruk az kezd el bűzleni, és a fityma alól a túrót eltávolítani.
2015. jún. 19. 14:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem volt eddig időm válaszolni. Én vagyok a lány. Egyelőre elkerülöm hírből is a szexet. Aztán ha legközelebb is - mondjuk ki - büdös lesz, hát szóvá teszem. Csak nem tudom, hogy lehet ezt finoman. Közös fürdés sajnos nem játszik, borzasztó kicsi a kád.
2015. jún. 29. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!