Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni?
Egy randim volt eddig a csajjal, jo volt, de nem ereztem hogy oda lenne ertem, csak hogy ott akkor jol erzi magat velem de ennyi.
Nagyon sok szabadideje nincs, suli, plusz egy komolyabb hobbi ami zenei jellegu es ami sok probaval jar. Nehez talalkozot osszehozni vele. Az elso randin a kozeledesmet korainak tartotta, pedig csak atoleltem, nem is volt csok vagy egyeb. Azota eltelt egy het lassan, es meg nem tudtunk talalkozni csak futolag a munkahelyen. Farradt volt es turelmetlen, aznap mar nem akart falalkozni, nem nezett a szemembe stb ami tavart, pedig az elso randin vegig figyelmes volt es vidam es oszinten a szemembe nezett stb. Kerdeztem mikor talalkozunk ujra de keptelen volt barmit mondani csak hogy majd megbeszeljuk, meg hogy majd visszajelol fb-on mert latta hogy megtalaltam. Azota csk a visszajeloles tortent meg. Nem tudom mit kezdjek vele, tobb jokedvet es varakozo voselkedest vartam tole ha nem is rajongast de megis valami pozitivabbat.... Most keressem megint? Fb-on vagy telefonon, mikor es megis mit mondjak neki? Nem akarom hogy feleslegesen teperjek, tetszik a lany, lehet en is tetszem neki mert kul. Lehet el sem jon randizni, stb. De tenyleg nem ttusom, olyan mintha ellenne a maga kis vilagaba es nem lenne neki annyira fontos benne egy ferfi stb. Jo lenne valahogy elerni hogy megmozduljon benne a noi enje jobban, de lehet mar keso, vagy sosem volt eselyem, nem tudom, mit tenetek a helyemben? Koszi!
Előttem szóló!
Hogy bejön e neki a srác (külsőre) az nem kérdés,hiszen ha nem,akkor eleve el sem megy randizni vele.
Ami a gáz lehet,az szerintem az,hogy megijedhetett az "ölelős közeledéstől"...valószínű a lánynak ez sok volt.
Nyilván egy csendes visszahúzódó lányról van szó,akihez iszonyat finoman és megfontoltan kell közeledni.
Amit ilyenkor lehet tenni,az szerintem az,ha nem nyomulsz a csajra...visszafogottan viselkedj vele,ne erőltesd a talis kérdést,tegyél úgy mintha csak haverkodni akarnál vele,de azt is finoman.
Ha újra a bizalmába férközöl és megtalálod a közös hangot vele,akkor újrakezdhetsz (talán) mindent és nem ijeszted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!