Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elszólta magát,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elszólta magát, vagy én fújom fel?

Figyelt kérdés

Barátomhoz mentem be a szobába.

Kérdeztem poénból , hogy másik csajnak irt e telefonján...elkezdi ááá mikor itt vagy dehogy...utána gyors javitott rajta, hogy amúgy sem tennék ilyet.

(mindig bizonygatja , hogy nem csalna meg, nem tetszik neki az a csaj akire bevagyok rágva, nem érdekli, mit kezdene vele, nem beszélnek....bizzak meg benne, nem csalt meg senkit...mégis a megérzésem...nem hagy nyugodni!) szerintetek hülye vagyok?

2015. júl. 9. 23:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én mindig letámadom:D ő nem igényli annyira a szexet mint én....viszont attól még talizhat más lánnyal:(
2015. júl. 10. 00:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Sőt még a facebook üzeneteit is megmutatta magától...de ennek ellenére sem bizok, mert előtte kitörölhette.Egy lánnyal sem beszél,állitólag, és akkor sem tudok megnyugodni.
2015. júl. 10. 00:05
 13/15 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy a volt nője is nagyon féltékeny volt rá.

És nem akarom, hogy emiatt ne szeressen meg, és nem akarom a volt nőjére emlékeztetni.Aztmondta, hogy kivetitem a korábbi csalódásaimat rá.De mégis, akkor is ott a gyanú, hiába bizonygatja az ellentétét nekem.2 dolog miatt is...

2015. júl. 10. 00:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Több dolog miatt is jobban belegondolva.
2015. júl. 10. 00:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát ez lehet elszólás is, meg rosszul sikerült poén. Amúgy a féltékenységről manapság azt mondják, hogy nem egészséges. Tehát ezzel lehet, hogy érdemes lenne kezdened valamit a sráctól függetlenül, mert hosszú távon is ronthatja az életminőségedet. A neten is vannak róla szövegek, vagy pszichodoki...
2015. júl. 10. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!