Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elszólta magát, vagy én fújom fel?
Figyelt kérdés
Barátomhoz mentem be a szobába.
Kérdeztem poénból , hogy másik csajnak irt e telefonján...elkezdi ááá mikor itt vagy dehogy...utána gyors javitott rajta, hogy amúgy sem tennék ilyet.
(mindig bizonygatja , hogy nem csalna meg, nem tetszik neki az a csaj akire bevagyok rágva, nem érdekli, mit kezdene vele, nem beszélnek....bizzak meg benne, nem csalt meg senkit...mégis a megérzésem...nem hagy nyugodni!) szerintetek hülye vagyok?
2015. júl. 9. 23:30
1/15 A kérdező kommentje:
Nem olyan régi kapcsolat ez.De Anyukájának is bemutatott már.
2015. júl. 9. 23:31
2/15 RRR válasza:
bízz benne
különben tönkre megy a kapcsolatod
meg enélkül kutyagumit se ér
3/15 anonim válasza:
szerintem csak hülyéskedett, felesleges ezen kattognod.
4/15 anonim válasza:
Igazából lehet, hülyéskedett, mikor ránézett a fejedre biztos olyan képet vághattál, hogy "miaszar?" És javította magát..
5/15 A kérdező kommentje:
De nem hülyéskedősen mondta.....
2015. júl. 9. 23:38
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát igen, de egyszerűen képtelen vagyok bizni.Szerintem beteg vagyok, semelyik pasiban nem tudok, de durván nem...
2015. júl. 9. 23:39
7/15 anonim válasza:
Bizhatsz benne.Nem azért szépített,hogy valamit takargasson,hanem azért,hogy neked jobban tetsző választ adjon. 46/F
8/15 anonim válasza:
Hát ez probléma, mert a kapcsolatok ott kezdődnek hogy bízunk a másikban. Ennélkül tényleg nem ér semmit. :(
9/15 RRR válasza:
jobban fog szeretni,ha érzi a bizalmad és emiatt fel se merül benne a megcsalás lehetősége
10/15 mantis religiosa válasza:
Minden reggel ébredés után, és este elalvás előtt, szeretkezzetek egy nagyot. Ha mást nem is, de azt eléred, hogy ne legyen ereje más nőhöz. Egyik lány ismerősöm mondta ezt a módszert, mert ő sem bízik a barátjában,és így elejét veszi a dolognak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!