Attila kiesik a hétvégi párbajon, Balázs elszólta magát?
A mai összefoglalóban (a tegnapi kiválasztás ismétlésekor) Balázs a következőt mondta a villalakóknak:
"Kezdődjék a 10. kiválasztás. Komoly a tét, valaki nemsokára párbajozik és elvérzik az utolsó hét előtt."
Tehát a kiválasztott fog elvérezni. Ezt már előre tudják.
Tudom, hogy nyelvtanilag nem bizonyítható, de akkor is, ha valaki ezt így mondja, olyan, mintha azt implikálná, hogy arról a személyről beszél, akit ma kiválasztanak. Hiszen most még csak az egyik párbajozót választják ki, és erre mondja Balázs, amit mond. Más lenne, ha úgy mondta volna, hogy "valakik nem sokára párbajoznak, és az egyikük elvérzik." De így olyan, mint ha arról beszélne végig, akit most választanak.
Szerintem tudat alatti elszólás, de majd meglátjuk a párbajon. Én most kezdem félteni Attilát.
Hülyén fogalmazott, azt kellett volna írnia, hogy valaki párbajoznak majd..de ebben semmi rejtett utalás nem volt.
Ne féltsd Attit, szerintem van esélye visszajönni, akárkit is hív majd ki!
"Kezdődjék a 10. kiválasztás. Komoly a tét, valaki nemsokára párbajozik és elvérzik az utolsó hét előtt."
Most ebben a mondatban, hol van a rejtett utalás? Áruld már el nekem! De komolyan, hol van??? Miből következtettél arra, hogy azt értik ez alatt, hogy a kiválasztott fog elvérezni? Ne csak azt írd, hogy "de van".!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!