Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van másik 30 feletti is az oldalon aki még szűz?
Kedves Férfiak, akik a magasságuk miatt aggódnak :) Az elhangzott bűvös számok egyáltalán nem arra utalnak, hogy nagyon törpék lennétek, és nem a magasság számít. Fősulin volt olyan pár a baráti körömben, hol a lány volt magasabb - de nem 1-2 centivel, hanem legalább 20 cm-mel. Az a fiú tényleg alacsony növésű volt.
Vagy: az a pasi, akibe nagyon, de nagyon szerelmes vagyok, alig 3-4 cm-rel magasabb nálam (pedig én is csak 167 cm vagyok, szóval kiszámolhatjátok, hogy nem egy kosárlabdázó magasságú), de imádom a kisugárzását, az eszét, a személyiségét. Egyszóval őt magát. :) (Az már más lapra tartozik, hogy ő ezt nem értékeli, de nem lehet minden tökéletes :) )
Szóval egy 165-170 cm magas (igen, magas!) fiú, férfi ne siránkozzon a magassága miatt. :)
Hajrá!
Szia!
Más is írta, én is azt javaslom, neten keress egy hivatásost és hívd fel. Én is így oldottam meg és hiszed vagy sem, de egy hihetetlen nagy tehertől szabadultam meg, komolyan azóta zöldebb a fű, szebben süt a nap, sokkal jobban telnek a napok. Tuti, hogy visszamegyek.
Jah és ne foglalkozz olyan topikokkal, hogy "gáz, meg elitélendő". DEHOGY, valakinek könnyen megy valakinek kevésbé, sokan vagyunk így.
Sok sikert!
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!