Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az anál szex az milyen érzés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anál szex az milyen érzés?

Figyelt kérdés
Mármint el lehet így élvezni,okoz egyáltalán valami élvezetet vagy csak a pasik miatt vállalják be a nők?!

2015. júl. 7. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mintha a széklet ki-be járkálna. (komolyan) És igen, vannak nők, akik el tudnak így is élvezni.
2015. júl. 7. 13:46
 2/9 kiskivancsi79 ***** válasza:

szerintem jo de van aki nem szereti.

kinek milyen.

elmenni meg tole azert nem sikerult.

36f

2015. júl. 7. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
En mar voltam hogy elertem igy az orgazmust! :) imadtam. Szerintem nem rossz. De vannak akik nem szeretik ..
2015. júl. 7. 13:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 7. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
isteni érzés.... nagyon kellemes, de közel sem hasonló ahhoz, mint punciba... ha nem azt az érzést várod tőle, és el tudsz lazulni, ráhangolódni, akkor nagyon élvezhető.... én el tudok menni úgy is
2015. júl. 7. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretném kipróbálni,csak érdekelt,mások véleménye erről.
2015. júl. 7. 14:39
 7/9 Joe.38 ***** válasza:
Hetero pasi vagyok. Jó érzés az anal. El tudok ott élvezni. AZAZ benne.
2015. júl. 8. 07:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha szereted a párod... Kívánod a párod.. Mondd hogy. ;) Már eleve az izgató..hogy nagyon nagy örömet okozol neki vele...

Más mint punciba az tény. De beszélj vele róla... Találjatok egy számodra is izgató helyzetet.. Ő is kényeztessen,biztasson,izgasson közben.. Szóval legyen érzéki és te is élvezni fogod.. ;)

Az első, lehet hogy kellemetlen lesz.. De utána te magad is kívánni fogod.. :) Kérd hogy közben csokolgasson.. Masszírozza az érzékenyebb területeket ( Mell, Popó, Csípő, Punci, Csikló, A méhed kívülről. ) És adja jelét, Hogy élvezi... Így mindkettőtöknek szupii lesz. ;) :)

2015. júl. 17. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Gőzöm sincs, végbélnyásom nekem is van egy csöpoet sem izgat szexuálisan a téma, sőtt... azt csinálják csak a búzák.

34 ffi

2017. aug. 24. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!