Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a férfiaknak a szex?
Figyelt kérdés
Mondta egy ismerősöm,hogy a vége,az orgazmus ami "ér valamit",tehát amíg az nem következik be, annyira "nem éreznek úgy semmit".
Szóval érdekelne,hogy mit gondoltok/éreztek,milyen?
2015. jún. 15. 21:41
1/9 anonim válasza:
hát az ismerősöd elég gagyi akkor ezen a téren :D , az érzést nem tudom leírni, de én jobban szeretem csinálni, mint az élvezést :)
2/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de elég egysíkú szexuális kultúrája lehet ennek a srácnak, aki ilyet mondott. Az ízek, illatok, hangok, ölelések, érintések épp úgy csodálatosak, mint maga az eldurranás pillanata. Arról nem is beszélve, amikor orgazmushoz segíted a másikat.
3/9 RRR válasza:
fergeteges,leírhatatlan
eljuttatni egy nőt az orgazmusig,majd vele együtt elélvezni.....hát az nem megfogalmazható
a barátod sajna egy ösztönlény ,csak sajnálni lehet szegényt
meg a csajt akivel van
4/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából csak arról beszéltünk,hogy konkrétan az milyen,ha 'benne van' ,ölelések stbstb ezekről nem.
Csakis arról.
2015. jún. 15. 21:48
5/9 Béla1977 válasza:
Az a legjobb mikor benne van.Én már aludtam ugy el egy nagy vad szex után,hogy a farkam a nő punciában maradt.:)
6/9 anonim válasza:
Nem tudom másnál hogy van, de belőlem olyan agressziót hoz elő, hogy az valami kegyetlen. Ez persze nem jelent semmi rosszat, mert csak a nő megdugására irányul.
F28
7/9 anonim válasza:
Én is kérdeztem már erről a párom, hogy milyen bennem lenni? :D Konkrétan nem tudta leírni, annyit mondott hogy meleg, puha és nagyon jó! Persze megkérdezte ő is hogy nekem milyen ha ő van bennem! :)
8/9 anonim válasza:
Az viszont tény és való , hogy a nőknél tovább tart az orgazmus, ha jól megdolgozzák őket :) Persze állitolag nekünk is lehet elnyújtani különféle technikákkal.
9/9 anonim válasza:
Az exem szerint meleg, nedves es korulolel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!