Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a párom orális szexre?
Figyelt kérdés
Majdnem 2 éve vagyunk együtt, de kb. 1 éve már hogy ő elvárja tőlem hogy csináljak neki, de ő màr nem csinálja,mert hogy nem szereti... Pedig inkább 20x lefürdök szex előtt stb.
23/N
2015. júl. 6. 01:10
1/4 anonim válasza:
hívjál engem, én kinyallak! Nálunk fordítva van, én szívesen nyalnék, de párom nem szereti.
Egyébként valahogy nyilván meg kellene mondani neki, hogy szeretnéd, ha te is orális kényeztetésben részesülnél
2/4 anonim válasza:
en a helyedben nem csinalnam neki az tutifix, ha o nem kepes arra, hogy viszonozza. ha meg az a kifogasa, hogy 'nem szereti', akkor siman mondhatnad te is a farkara, hogy te sem szereted.. ez egy onzo fasz
3/4 anonim válasza:
És legalább más módon eljuttat az orgazmusig minden alkalommal, amikor te őt igen?
4/4 anonim válasza:
Ha ő nem csinálja, akkor te se csináld neki! Ez oda-vissza működik, legalábbis nálunk, ha engem leszop a barátnőm, én utána kinyalom, és nem csak kényszerből, mert imádok nyalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!