Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vegyem rá?

Hogyan vegyem rá?

Figyelt kérdés
A barátnőm másfél hónapja vagyunk együtt. Még szűz. Csak arra akarom rávenni, hogy orálisan kényeztessem. Ez is nagy nehezen megy, mert neki az előző barátai rosszul csináltak neki valamit és fájt is neki. Rossz emléke van róla. Mit tegyek, hogy megcsinálhassam neki?

2012. dec. 1. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha nem ezért járnál vele?
2012. dec. 1. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy adjon egy esélyt, ígéred figyelmes és finom leszel, s ha valami nem esik jól azonnal szóljon! Ennyi.
2012. dec. 1. 22:21
 3/4 anonim válasza:
Beszéld meg vele,hogy VELED miként működik az orális "játék" ! Apránként -nem kényszerrel- csalogasd ki óvatos kérdésekkel,hogy mit nem szeretne érezni! Ffi/38
2012. dec. 2. 08:08
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem ne eröltesd, én (szüz vagyok) és 4 hónap után már csak az van megtiltva neki, hogy betegye, de nagyon szeretem, ö megkap ezen kívül mindent, és viszonozza is.

de hidd el, ha nem siettetsz semmit, sokkal jobban meg fog benned bízni :)

2012. dec. 2. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.