Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy vegyem rá hogy ő lépjen...

Hogy vegyem rá hogy ő lépjen elsőnek?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, én 16, ő 18, és mind a ketten szüzek vagyunk. A kérdésemmel nem feltétlen a szexre gondolok rögtön, de mondjuk a pettingre már igen. Kérlek ne mondjátok, hogy nem is férfi meg ilyenek, mert nem egy heves, tapasztalt fiatalemberről van szó. Elég szégyenlős, ahogy én is, ezért nem merek én lépni. Vagy talán lépjek én?? Voltatok hasonló helyzetben? Mit csináltatok? Mit tanácsoltok? Köszi előre is a normális válaszokat :)

2012. nov. 21. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kezdeményezhetsz.Lehet nem akar tolakodni.Nem mer lépni.

Csak egy kicsit kezd el.Mondjuk nyúlj bele a nadrágjába.Onnantól már tudni fogja

2012. nov. 21. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
F.szom ki van már ezzel a hogyan vegyem rá, hogy ő kezdeményezzen elsőnek. Most mégis mi lesz ha te kezdeményezel? Attól félsz, hogy k.rvának néz?
2012. nov. 21. 21:38
 3/4 anonim válasza:

Szerintem , nyugodtan kezdeményezz te..

Lehet , hogy éppen arra vár , hogy te mikor mondod mert fél ,hogyha felhozza a témát esetleg szakítasz vele , mert azt hinné , hogy nem akarod. Először ha szégyenlős akkor szerintem ne nyomulj rá rögtön csak kérdezz rá , valahogy vagy hozd fel a témát , de te ismered , ha nem annyira szégyenlős akkor jól fogja venni ha kezdeményezel is :)

2012. nov. 22. 17:21
 4/4 anonim válasza:
nyomulj rá, örülni fog
2012. nov. 25. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!